FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ztráta výhry v poslední minutě. Třetí remíza 2:2 v řadě

Ztráta výhry v poslední minutě. Třetí remíza 2:2 v řadě Už to vypadalo, že se budeme přesně po roce v MSFL radovat ze tří bodů, ale domácí sklapli alespoň z části "Csaplárovu past" a doslova v poslední minutě nám výhru "ukradli". Už potřetí v řadě jsme neprohráli a remízovali vždy 2:2, tentokrát to ale mrzí.

 
 
9.k. Fortuna MSFL, sobota 25.9.2021
FC Dolní Benešov - 1.SC Znojmo FK  2:2  (0:2)
Branky: 55.Rubý, 90.Koňařík – 36.Wybraniec (vla.), 45+1.Prokeš (pen.)
ŽK: 73.Latka, 78.Moravec, 90+1.Koňařík – 56.Krakovčík, 62.Russmann
Rozhodčí: Soukal Bedřich - Kotala Filip, Silný ZdeněK
Delegát: Peřina Pavel
FC Dolní Benešov: hvěja – Wojatschke (68.Kubík), Massaniec, Moravec (C), Blahuta (46.Rubý), Labuda (59.Latka), Vrána, Wybraniec, Skroch, Karčmář (79.Koňařík), Rončka
1.SC Znojmo FK: Polepil – Žalud, Papež, Russmann, Okleštěk (C), Glushach, Kočík, Goncalves, Prokeš, Moučka, Krakovčík (90.Březina)
Počet diváků: 138
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Bez potrestaného Petra Kirchnera nastoupil do útoku Martin Krakovčík, ale první se na hrotu v nebezpečné situaci ve vápně objevili domácí už ve 3.minutě, ale Skroch v krkolomné pozici minul těsně vedle!

V dalším průběhu zápasu jsme ale byli celkově více na míči a více domácí tlačili k jejich pokutovému území. A ve 37.min. jsme to i zúročili gólově! Martin Krakovčík nasadil na levé straně velkého vápna protihráči jesle a odcentroval na druhou stranu, kde si na zakončení seběhl David Moučka. Obránce Wybraniec si při snaze odehrát míč pryč, srazil míč do branky - 0:1!

Do poločasu jsme ale měli rozvlnit síť i vlastní zásluhou. Notně nám ale v poslední minutě první půle k tomu pomohl jeden z hráčů domácích, který se dopustil penaltového zákroku.

K míči se postavil stoper Tomáš Prokeš a zajistil našemu týmu gólem doslova do šatny (hned poté totiž sudí odpískal poločas) vedení 2:0!

Skóre 2:0 ale bývá po prvních 45 minutách ošidné a vžila se pro něj přezdívka "Csaplárova past". Žel její účinek jsme dnes z části poznali i my. Relativně brzy totiž domácí snížili na 1:2, když se v 55.minutě trefil z hranice vápna do růžku branky Adama Polepila do druhého poločasu střídající Rubý.

V tu chvíli jsme stále ještě vedli a mohli jsme (a měli) své vedení i navýšit! Hned tři minuty po snížení mohl hrubou chybu domácího gólmana využít Martin Krakovčík, ale střelu namířil přímo do brankáře.

Na 3:1 jsme mohli zvýšit i v 81.minutě. To jsme se dostali do brejku, když Tomáš Okleštěk ze středu hřiště nahrával na Martina Krakovčíka a ten posunul na Matheuse Goncalvese. Náš záložník pak zakončoval ale jen do brankáře Chvěji!

Domácí mohli vyrovnat v 85.minutě, ale v té době se ještě trefili jen do boční sítě.

Co jsme v předchozích dvou zápasech v samých závěrech získali, to samé jsme opět v posledních chvílích zápasu ztratili. V 90.minutě gólman Chvěja rychle rozehrál a míč se dostal ke Koňaříkovi, který doslova napálil balon na Adama Polepila, který ale míč neudržel, jelikož to byla opravdu velká rána a míč dál pokračoval ve směru na branku a zapadl do sítě :(

Potřetí za sebou jsme tak remízovali 2:2. Z pohledu optimisty jsme tak už tři zápasy v řadě neprohráli, z pohledu pesimisty jsme reálně 10 zápasů v sezoně nevyhráli. Z pohledu realisty je škoda ztraceného vítězství, ale snad i vedení po téměř celý zápas nám vlije do žil více síly a sebevědomí do dalšího zápasu, který hrajeme v pátek 1.10. od 18:00 v Hlučíně.

Celý zápas můžete zhlédnout zde:

Ohlasy

Alois Skácel, trenér 1.SC Znojmo FK: "Po sérii porážek není možné mávnout kouzelným proutkem, aby se už jen vyhrávalo. Je potřeba se na to podívat z pohledu toho, že je kádr stejný, ale proměnila se práce hráčů. První poločas byl dnes velmi slušný, kluci dělali, co jsme chtěli. Žel domácí měli za celý zápas de facto jen dvě střely na branku a dali z toho dvě branky. My jsme hráli i ve 2.poločase organizovaně, ale zčásti docházely i síly možná vinou dlouhé cesty. O přestávce jsme si v kabině říkali, abychom hráli jako za stavu 0:0, ale už nám pak aktivita chyběla. Přesto jsme ve druhé půli měli ještě 3 velké šance ke vstřelení branky. Žel inkasované góly padly po chybách a ty se ve fotbale stávají. První brance předcházel ne dobrý odkop gólmana a druhé prohraná hlavička a střelu asi brankář měl chytit. Když jsem mužstvo viděl, jak vedlo 2:0 nad Frýdkem-Místkem a přesto prohrálo, tak musím říct, že se teď posunulo a je tam příslib především v přístupu hráčů Samozřejmě ztráta vítězství v poslední minutě nás všechny mrzí - mě i hráče, ale jsem rád, že jsme domácí přehrávali například ve střelách na branku, napočítali jsme celkem asi 27 útočných akcí za zápas. V posledních třech zápasech jsme vždy dali dvě branky, to je dobré, navíc je dali i další hráči, teď se musíme zaměřit i na to, abychom méně inkasovali."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies