FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tři branky po sobě v druhém poločase nám zajišťují cenný bod!

Tři branky po sobě v druhém poločase nám zajišťují cenný bod! U H E R S K Ý B R O D – Zápas se odehrál za deštivého počasí. Přesto, že jsme prohrávali již rozdílem tří branek, podařilo se nám zápas dorovnat a odvážíme si bod!

 
 
10.k. Fortuna MSFL, sobota 5.10.2019
Český SK Uherský Brod, spolek - 1.SC Znojmo FK  3:3  (1:0)
Branky: 27.Josefík, 52.Pospíšil, 70.Mančík - 75.Avdić z pen., 79.Sedláček vlastní, 90.+2.Demjan
ŽK: 27.Mareš, 54.Mančík, 71.Sedláček - 64.Avdić
Rozhodčí: Milan Vojáček - Alexandr Černoevič, Michal Křepský
Delegát: Josef Černý
Český SK Uherský Brod, spolek: Dostál – Pospíšil, Malenovský (24.Sedláček), Chwaszcz, David, Mareš (53.Jaroněk), Mančík (88.Franc), Sklenář, Josefík, Vrága (C), Nevařil
1.SC Znojmo FK: Jícha – Yanata, Cheredea, Avdič (C), Moravec, St Hillaire, Malár, Garčic, Demjan (90.Kolařík), De Carvalho Serra, Pacula (55.Pohanka)
Počet diváků: 177
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Do prvního poločasu lépe vstoupili domácí hráči a už ve druhé minutě se dostali brankou Josefíka do vedení 1:0. Ve 31. minutě jsme měli příležitost stav srovnat, ale hlavička ani dorážka Róberta Demjana v síti neskončila. Za první poločas jsme již branku nevstřelili a odcházeli tak do kabin za stavu 1:0.

Vstup do druhé půle také nebyl takový, jak by si asi sami hráči představovali. Po deseti minutách hry jsme dostali druhou branku. Z levé strany prošla přihrávka až na volného Kryštofa Pospíšila, kterému nedělalo problém zvýšit na 2:0. Asi půl hodiny před koncem zápasu na 3:0 zvýšil Marek Mančík, když se míč zastavil v kaluži. A i přes to, že se Jícha snažil vyběhnutím míč odkopnout do bezpečí, Mančík byl u míče dřív a zakončil do prázdné brány. Pak se však náš tým vrátil do hry! Z penalty v 72. minutě snižoval Avdič a hned o 5 minut později si centr Hillaireho srazil do vlastní brány Sedláček! Stav sice pořád hrál do karet domácím, ale do konce hry zbývalo ještě 10 minut. A právě poslední minuta byla pro Uherský Brod osudná, když náš velký tlak zužitkoval Róbert Demjan a přidal svou 4. branku za Znojmo a třetí branku Znojma v zápase! Hned po rozehrání rozhodčí ukončil zápas. Z Uherského Brodu tak vezeme cenný bod!

Ohlasy

Milan Volf, trenér 1.SC Znojmo FK: "První náš obdržený gól byl o nekoncentrovanosti a podcenění souboje, kdy jsme k domácímu hráči přistoupili laxně a ten skóroval, i když byl proti třem našim hráčům. Postupem času nám těžký terén vyhovoval méně než domácím. Snažili jsme se hrát technicky, byli jsme lepší. Jenže padly pak další dva góly a bylo to horší a horší. Ale naštěstí naší kombinační hrou a vírou v naše schopnosti za přispění štěstí jsme dokázali tříbrankové manko srovnat. Kluci ukázali obrovský morální kvality. Jsem na ně hrdý, co dokázali, že to nevzdali, nezabalili za stavu 0:3 a snažili se pořád vstřelit branku a s utkáním něco udělat."

Miroslav Ondrůšek, trenér Český SK Uherský Brod, spolek: "Trávník byl hodně podmáčený a těžký. Celý den pršelo, ve druhé půli byl zápas i na chvíli přerušen. Nám ale složité podmínky paradoxně vyhovovaly. Měli jsme dobré vstupy do obou poločasů, které jsme korunovali brankami. Je to obrovská škoda. Sedmdesát minut jsme hráli dobře. Bohužel závěr s kvalitním soupeřem jsme nezvládli. Hosty jsme zbytečně posadili na koně nesmyslnou penaltou. Znojmo, které už předtím mělo nějaké šance, ožilo a koncovku zvládlo. Přitom naše defenziva dlouho pracovala dobře."

 
Zápasový servis

Reportáž

Video

  • Oleksiy Cheredea hodnotí remízu s Uherským Brodem | přehrát
  • Milan Volf hodnotí remízu s Uherským Brodem | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies