FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Sedmnáctka doma ztratila body s Humpolcem

Z N O J M O - Druhý zápas jara naší U-17 již nevyšel. V sobou odpoledne na domácím hřišti jen remizovala s Humpolcem 1:1, když stav ve druhém poločase musela duelu alespoň srovnávat. O jedinou branku znojemského výběru se postaral kapitán Jiří Kocanda.

Úvod jarní části sezóny byl pro naše hráče výborný. Na hřišti líšeňského „B“ vyhráli jednoznačně 6:0, zásluhou čehož se udrželi na druhé příčce za Spartou Brno. První domácí duel však byl o něčem jiném.

Trenérský tým se před zápasem rozhodl pošetřit klíčové hráče svého mančaftu, kteří se v neděli představili za U-18. Problém duelu však nastal v něčem jiném. „Soupeř nám sebral body zcela jednoduše – nedokázali jsme se vyrovnat s důrazem, prohrávali jsme většinu osobních soubojů, místo kombinace jsme volili individuální řešení herních situací, což soupeři, který brání, zcela vyhovuje. Absolutně jsme nevyužívali šířku hřiště, místo kombinace jsme míče nakopávali, no a to podstatné – pokud nevyužijeme několik stoprocentních příležitostí, tak si nezasloužíme vyhrát,“ rozpovídal se po zápase trenér František Havlík.

Nejen on viděl, jak se třináctý tým tabulky dostává do vedení. V osmačtyřicáté minutě se za Humpolec prosadil Adam Zástěra. To již v sestavě nechyběli Temuulen Tumurbaatar a Jakub Dvořáček, kteří nahradili dvojici Tomáš Vaníček, Ondřej Morong. Znojemskému týmu se dlouho nedařilo vyrovnat, v pětašedesáté minutě tak šel na hřiště Adam Polepil, který vystřídal Davida Pavlačku. V 72. minutě se přeci jen trefil Jiří Kocanda, který tak stanovil konečné skóre zápasu na 1:1.

„Individuální výkony některých hráčů byly zcela podprůměrné – příležitost dostal každý hráč z týmu. V Hodoníně (30.3., 10:00 - pozn. red.) nastoupíme v nejsilnější možné sestavě – změn bude dost, protože takovým fotbalem (kopanou) se určitě prezentovat nechceme,“ zakončil mrzutý Havlík, jehož svěřenci na první Spartu Brno ztrácí čtyři body.

 
 
17.kolo, sobota 23.3.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - Athleticko-footballový club Humpolec  1:1  (0:0)
Branky: 72.Kocanda - 48.Zástěra
ŽK: 21.Škuta, 79.Žůrek
Rozhodčí: Marek Šebela - Hynek Rodinger, Lukáš Marinč
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies