FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U16: Facka v Pelhřimově

U16: Facka v Pelhřimově P e l h ř i m o v / Z n o j m o - Minule jsme naši U16 chválili za povedený vstup do jarní části Moravskoslezské dorostenecké divize, zápas v Pelhřimově ale nebyl ten případ. Pokud bychom předvedli náš standardní výkon, předpoklady hovořili, že bychom měli potvrdit roli favorita. To se však nestalo. Sice jsme se dostali do vedení, ovšem lehkovážnost a podcenění si vybraly svou daň.

 
 
20.kolo, sobota 1.4.2023
FK Maraton Pelhřimov - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:1  (0:1)
Branky: 53. a 56. Pavel Dominik Běloch - 16. Vala.
ŽK: Veselý, Javorský - Kurdějovský, Vala, Paul.
Rozhodčí: Surán - Krejčů, Gapko.
FK Maraton Pelhřimov: Maršík - Veselý, Vítů, Bratrů (c), Kozelek, Fíla, Blokeš (46. Kamarýt), Javorský (83. Samek), Běloch, Musil (72. Šedivý), Kasnar.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: R. Krištof - Vala, M. Minařík, Paul, Daniel (c), Buchta, D. Kuřák (75. N. Škopek), Pekár, Kolman (57. Peca), Souček (57. P. Čížek), Kurdějovský.

Ohlasy

Patrik Korčák (trenér Znojma): Už od začátku jsme v kabině apelovali na nepodcenění soupeře a kladli důraz na navázání aktivity z předešlých utkání. Hrát vysoko a přečíslovat soupeře krajními obránci. Bohužel, tak jak hráči působili před utkáním, tak se to přeneslo do zápasu. Mistři světa a soupeř se porazí sám. Do první půle jsme nastoupili s vysokým presinkem a nechtěli dát prostor v rozehrávce na malé umělce, což se nám poměrně v prvních 15 minutách dařilo, Kdy jsme i vytěžili ze skvěle zahraného rohového kopu Buchtou branku, kde zadní tyč zavřel Vala. Následně nastala situace, kdy Vala zapresoval soupeřova brankáře, ten ho nastřelil do ramene a oběhl brankáře, který ho ragbyovým zákrokem doslova složil k zemi. Ale rozhodčí nepochopitelně otočil situaci a nechal zahrávat ruku. (Asi se zalekl červené karty a pokutového kopu v mládežnických soutěžích). Od tohoto momentu jsme se začali vytrácet a soupeř začal být aktivnější a víc chtít. Začal nám vyjíždět jednoduše z rozehrávky a nekomunikací jsme nato nedokázali reagovat, kdy jsme upustili od základních principů napadání. V poločase jsme apelovali na aktivitu, komunikaci a bojovnost, protože hráči působili tak, že se soupeř porazí sám a při vedení 1:0 se nic nemůže stát.

Soupeř po poločase nastoupil velmi aktivně a my jsme asi uspokojeni vedením nastoupili opět ve stejném trendu, jako jsme skončili 1. půli. Z toho vyústily dvě totožné branky před boxem v rychlém sledu, kde jsme nedostoupili hráče a nechali soupeře zakončit. Na tento moment jsme hned reagovali a zasáhli do sestavy. Soupeř se stáhl a začal hraná na brejky. Věřím, že před půl rokem by jsme si s touto situací poradili. Bohužel nejde přenést věci z tréninkové jednotky do utkání, když tréninková morálka je, jaká je. Zbytek utkání jsme byli na míči, ale bezzubí. Hráli jsme pouze po vápno, spousta nepřesných míčů do boxu, a když už jsme se dostali po průnikovce do úniku, nebo brankových situací, tak jsme z 10 situací byli 9x v ofsajdu. Soupeři se během druhé půle z protiútoků podařilo nastřelit 2x břevno a 1x tyč a za pomocí obrovského kouskování hry jsme si nedokázali dostat do soustavného tlaku a to ani při posílení útoku a hraní na 3 obránce v poslední patnáctiminutovce.

Z utkání jsem velmi zklamaný. A to především z herního projevu. Jsou zápasy, kdy dřete, snažíte se ale, prostě to tam nepadá. Toto ale rozhodně nebyl tento případ. Takřka jednoduše řečeno, jsme utkání odevzdali. V hlavách hráči nenašli sílu a chtíč utkání zpátky překlopit opět na svou stranu. Přestali jsme si věřit v situacích, které se nám předtím dařily a vytratila se odvaha a zbrklostí kvalita na poslední třetině hřiště.

 
Zápasový servis

Další

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies