FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: Derby tentokrát pro Zbrojovku

U19: Derby tentokrát pro Zbrojovku T i š n o v / Z n o j m o - K dohrávce 27. kola Moravskoslezské fotbalové ligy se vydali starší dorostenci do Tišnova, kde se střetli s osmnáctkou Zbrojovky Brno. Brno nám oplatilo v derby prohru z podzimu. Ještě v 78. minutě přitom vyrovnával Adam Ryška na 1:1.

 
 
27. (Tišnov), středa 31.5.2023
FC Zbrojovka Brno B - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  3:1  (0:0)
Branky: 56. Klimovič, 81. Bezyk, 85. D. Jeřábek - 78. Ryška.
ŽK: Bartoněk (ZNO).
Rozhodčí: Nápravník - Jahoda, Mackay.
FC Zbrojovka Brno B: Vychodil - Jahůdka, Srba, Kříž, Sádecký, Konečný, Kučera (46. Bezyk), Odehnal (46. D. Jeřábek), Hübel, Klimovič (81. Tkač), Havlena (62. Bolovincev).
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - Navrátil, Marek Krontorád, Ryška (c), Šuba (71. Schwarz), Martin Krontorád (81. Koukal), P. Železný, Durda, Bartoněk (44. Štěpánek), Bakaj, O. Čížek.

Komentář k zápasu

Co se týká gólů, vše podstatné se odehrálo ve druhém poločase. Domácí poslal do vedení Klimovič, v 78. minutě srovnával náš kapitán Adam Ryška. Zbrojovka však dokázala na vyrovnání zareagovat. „Prohrát inkasovaným gólem v 81. minutě, když jsme navíc v 78. minutě po ukázkové spolupráci Filipa Durdy s Adamem Ryškou vyrovnali, to prostě mrzí. V první části byla hra vyrovnaná, v té druhé byla domácí Zbrojovka lepší – to je třeba uznat,“ nezastíral trenér František Havlík. S nasazením svých svěřenců v utkání byl však v utkání spokojený, v duelu mu chyběly jiné aspekty. „Klukům nemůžu vyčíst ochotu pracovat a nasazení (to ovšem musí být samozřejmostí). Nepotkaly se nám individuální výkony některých hráčů – ochota pracovat byla, chyběla ovšem větší kvalita v důležitých aspektech hry – v práci s prostorem, vnímáním vývoje hry (nepřerušíme akci na půlce soupeře taktickým faulem) a koncovkou, kdy jenom Peťa Železný měl na kopačkách dvě zcela vyložené šance a je škoda, že svůj kvalitní běžecký a herní výkon nekorunoval minimálně jedním vstřeleným gólem,“ komentoval. V sobotu vyráží naše ekipa k utkání do Prostějova, pak už nás čekají poslední dvě domácí klání.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Prohrát inkasovaným gólem v 81. minutě, když jsme navíc v 78. minutě po ukázkové spolupráci Filipa Durdy s Adamem Ryškou vyrovnali, to prostě mrzí. V první části byla hra vyrovnaná, v té druhé byla domácí Zbrojovka lepší – to je třeba uznat. Soupeř byl silnější na míči, vypracoval si několik závarů v našem boxu, dvakrát nám zvonilo břevno. Ve chvíli, kdy se štěstím přečkáme šance soupeře a sami naopak vyrovnáme 10 minut před koncem, si nemůžeme dovolit nechat dát gól za 3 minuty od vyrovnání – navíc ze situace, kterou jsme správným postavením našeho hráče prostě měli vyřešit. Klukům nemůžu vyčíst ochotu pracovat a nasazení (to ovšem musí být samozřejmostí). Dnes se nám nepotkaly individuální výkony některých hráčů – ochota pracovat byla, chyběla ovšem větší kvalita v důležitých aspektech hry – v práci s prostorem, vnímáním vývoje hry (nepřerušíme akci na půlce soupeře taktickým faulem) a koncovkou, kdy jenom Peťa Železný měl na kopačkách dvě zcela vyložené šance a je škoda, že svůj kvalitní běžecký a herní výkon nekorunoval minimálně jedním vstřeleným gólem.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies