FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
3.kolo, úterý 30.8.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Sparta Brno  2:2  (1:1)
Branka: 5. Demjanovič, 68. Olšanský - 23. Hrubý, 67. Šesták.
ŽK: T. Vorbis, Demjanovič (oba ZNO).
Rozhodčí: Šmarda.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: M. Čížek (c) - Havlík, Hradecký, Mandát, T. Vorbis, Dostál, Pošvanc, Demjanovič, F. Drozd, Elis, A. Minařík, Olšanský, Krejčí, M. Vorbis, Hlávka, Železnijak, Swoboda.
FC Sparta Brno: Žiška - Bartos, Strava (c), Smyček, Hrubý, Konečný, Svoboda, Tajovský, Touška, Suchánek, K. Šesták, M. Šesták, Matuška.

Ohlasy

Libor Palička (trenér Znojma): V dalším zápase s kvalitním soupeřem jsme opět vstoupili do utkání aktivně a dostali se do vedení. Ale branka byla to jediné, za co je možné v první půli mužstvo pochválit, soupeř byl aktivnější, lepší na míči a skoro nic nám nedovolil. Do druhé půle ale nastoupilo jiné mužstvo a konečně jsme začali hrát to, co chceme. Rychlé dostupování, odebírání míče na soupeřově polovině a hlavně rychlá a kvalitní práce s míčem. Škoda jen nevyužitých šanci, ale celkově spokojenost jak s výkonem (druhý poločas), tak s výsledkem, který byl vzhledem k vývoji zápasu zasloužený.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies