FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
1.kolo, úterý 23.8.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK mládeže Vysočina Jihlava  4:5  (2:4)
Branky: 2. a 52. Mandát, 28. A. Minařík, 69. Pošvanc - 18. a 40. Fuks, 35. a 65. Paseka, 16. Marushchak.
Rozhodčí: Laštůvka.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Čížek - Havlík, Hradecký, Mandát, T. Vorbis, Dostál, Pošvanc, Demjanovič, F. Drozd, Elis, A. Minařík, Olšanský, Krejčí, M. Vorbis, Hlávka, Železnijak.
FK mládeže Vysočina Jihlava: Nevosad - Tlačbaba, Dvořák, Diviš, Hájek, Lenikus, Novák, Fuks, Marushchak, Musil, Barák. Skryja, Hrad, Paseka, Tichánek, Boudný.

Komentář k zápasu

Úvod prvního mistrovského utkání v kategorii mladších žáků se našim hráčům povedl. už ve 2. minutě jsme se totiž zásluhou Mandáta hned z první akce dostali do vedení. Soupeři se však v 16. minutě zdařilo vyrovnat, převzal aktivitu a názorně ukazoval svoji kvalitu, která do přestávky vyústila ve vedení 4:2. Kluci se však nevzdali a ve druhém dějství zabojovali a jali se dotahovat. Góly Mandáta a Pošvance nás vždy přiblížily těsně na dostřel, srovnat se nám však nepovedlo.

Ohlasy

Libor Palička (trenér Znojma):

Začátek zápasu se nám povedl a z první akce jsme se dostali do vedení. Až do vyrovnání skóre soupeřem byl zápas vyrovnaný, ale po obdržené brance převzal soupeř aktivitu a ukazovala se jeho velká kvalita. Po celý zbytek zápasu jsme jenom dotahovali a škoda několika nevyužitých šanci v závěru zápasu, ale celkově je výsledek zasloužený, protože soupeř byl fotbalově lepší. Našim klukům pochvala za bojovnost, nasazení a drama až do konce krásného zápasu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies