FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
1.kolo, úterý 23.8.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK mládeže Vysočina Jihlava  1:5  (1:2)
Branka: 12. Buršík - 24. Gebauer, 33., 46 a 84. Ritter, 87. Zelený.
Rozhodčí: Laštůvka.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: M. Veselý - Šamaj, Večeřa, Maňura (c), Šeiner, J. Urban, Bíza, Velocha, Buršík, Jobánek, Chromík, Bartoš, Sytar, Kaláb, K. Smutný, L. Svoboda.
FK mládeže Vysočina Jihlava: Palán - Kružík, Dvořák, Vašků (c), Matula, Bláha, Musílek, Gebauer, D. Procházka, Ritter, Pikovský, Š. Procházka, Bastl, Kaplan, Vodička, Puža, Bubík, Paštyka, Novák, Ryška.

Komentář k zápasu

10:1 tolik jsme prohráli s Jihlavou před několika týdny v minulé sezóně. Nyní, již s novými pravidly a s jinými rozměry hřiště, byl zápas podstatně vyrovnanější. Favorit utkání z Vysočiny sice držel taktovku zápasu. Hned v úvodu jsme jej ale zaskočili gólem Buršíka. Jihlavským chvíli trvalo, než se s naším houževnatým výkonem na hraně maxima popasovali. Udržet vyrovnaný výsledek do přestávky, možná by to soupeře ještě více znervóznilo, Jihlava však dokázala v prvním poločase skóre otočit a v druhém dějství už si výhru pohlídala.

Ohlasy

Zdeněk Mička: Za bojovný přístup jsem kluky pochválil. Odmakali to všichni. Proti silnému soupeři jsme odehráli naše maximum. Bez tréninku většiny hráčů na víc nemáme. Vázla kombinace a držení míče.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies