FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
6.kolo, neděle 11.9.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Sparta Brno  5:2  (2:1)
Branka: 9. (pen.), 32. a 50. Žůrek, 55. Himal, 70. J. Ryška - 16. Horáček, 69. Piňos.
ŽK: Škarbuška, Dobeš, Macholán (vedoucí), Packa (asistent trenéra) (všichni SPB).
Rozhodčí: Laštůvka - Vařacha, Rehberger.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: M. Veselý - F. Nahodil, D. Prukner, Jan Vorlický, Čaněk, Štaffa, Baláž, Vasmanský, L. Drozd, Himal, J. Ryška (c), Křenecký, V. Nahodil, Kubík, Žůrek, Šabala, D. Železný.
FC Sparta Brno: Škarbuška - Svojanovský, Býček, Macholán, Králíček, Špavor, Dobeš, Horáček (c), Führich, Černý, Terkavi, Horváth, Piňos, Gabriel, Hájek.

Ohlasy

Oldřich Helebrant (trenér Znojma): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase, který jsme vyhráli 2:1, jsme nebyli na hřišti schopni plnit pokyny, které si říkáme a proto jsme soupeře dostali do hry. Nebyli jsme důrazní v osobních soubojích, nedostupovali jsme hráče s míčem a nebyli jsme ochotni pracovat v pohybu bez míče. Situace jsme řešili se spoustou zbytečných doteků a hru zpomalovali. poločas jsme pouze odchodili. V kabině jsme si o pauze některé věci vyříkali a podařilo se nám je přenést do druhé poloviny utkání, kdy jsme vše plnili na 100 procent. Byli jsme zodpovědní ve svých prostorech, hráli jsme první míče, hráli jsme v přechodové fázi jednoduše a rychle a byli důrazní a agresivní na soupeře s míčem, díky čemuž jsme byli druhou polovinu utkání jasně lepším týmem a byli po celých 40 minut naprosto dominantním týmem, což chceme! Musíme ale v tomto nasazení a aktivitě pracovat po celých 80 minut.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies