FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Suverénní byla proti Třebíči i naše čtrnáctka

Suverénní byla proti Třebíči i naše čtrnáctka Z n o j m o - Radost pohledět, to bychom mohli říct k sobotnímu utkání naši U14 proti Třebíči. Na Čafce jsme od první minuty doslova létali a po zásluze si připsali vysokou výhru. Od větší prohry uchránil hosty dobrý výkon jejich gólmana.

 
 
4.kolo, sobota 27.8.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - SK Fotbalová škola Třebíč  7:1  (3:1)
Branka: 2. a 23. D. Železný, 10. a 75. Baláž, 48. a 79. Himal, 54. Žůrek - 36. M. Procházka.
Rozhodčí: Urban - Palát, Novák.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: A. Novák - F. Nahodil, D. Prukner, Jan Vorlický, Štaffa, Baláž, L. Drozd, Křenecký, Himal, J. Ryška (c), V. Nahodil, Kubík, Vomočil, Žůrek, Šabata, D. Železný.
SK Fotbalová škola Třebíč: Cízl - Németh, Krejcar, Řezníček, Hotový, Chládek, M. Procházka, Petrák, Veleba, D. Procházka, Brovčenko, Kvačuk, Obidnyj, Pařil, Jedlička, Cubillos, Tománek.

Komentář k zápasu

Naši kluci na soupeře od první minuty doslova vlétli, jinak se to nedá nazvat. Aktivním a důrazným napadáním jsme Třebíč doslova přišpendlili na vlastní polovině. Nebylo tedy divu, že jsme šli už ve 2. minutě do vedení. Naše aktivita však nepolevovala ani po rychlém gólu. „Soupeře jsme po většinu času přehrávali, byly jsme včas v osobních soubojích, díky čemuž jsme získávali míče blízko soupeřovy branky a vypracovali si spoustu gólových situací, byli jsme důrazní na míči a důslední v repressingu,“ chválil trenér Oldřich Helebrant. Jeho svěřenci do přestávky přidali ještě dva góly. Jedinou inkasovanou branku za celé utkání jsme dostali ze standardní situace.

V druhé půli se naše převaha vyjádřila ve skóre ještě výrazněji, a to ještě třebíčský gólman vytasil několik perfektních zákroků. Bez debat to byl nejlepšího hráč v týmu hostí. Výkon gólmana Třebíče ocenil i náš kouč. „Jen díky výbornému výkonu soupeřova brankáře nebyl výsledek dvouciferný. Opět neproměňování spousty vyložených brankových příležitostí je drobnou kaňkou na našem výkonu.“ I v soutěži U14 zůstávají stejně jako v U15 již pouze dva stoprocentní týmy, vedle nás ještě Kroměříž.

Ohlasy

Oldřich Helebrant (trenér Znojma): Oproti zápasu ve Žďáru se nám tohle utkání povedlo jak herně, tak výsledkově. Soupeře jsme po většinu času přehrávali. Musíme trochu zapracovat na taktických pokynech a jejich dodržování při pressingu a posunech, abychom zbytečně nenechávali volný prostor v důležitých místech na hřišti, protože za tyto situace by nás těžší soupeři mohli potrestat. Kluci zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon a ochotu pracovat. Drobnou kaňkou na našem výkonu je opět neproměňování spousty vyložených brankových příležitostí.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies