FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Patnáctka dobyla ždárskou pevnost až ve druhé půli

Patnáctka dobyla ždárskou pevnost až ve druhé půli Z n o j m o - První zápas, první výhra. Naše U15 to ale ve Žďáru nad Sázavou rozhodně neměla lehké. Soupeř se projevil jako velmi houževnatý protivník i díky naší vychýlené mušce v koncovce, to se naštěstí v druhé půli změnilo.

 
 
3.kolo, sobota 20.8.2022
FC Žďas Žďár nad Sázavou - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:3  (0:3)
Branky: 44. O. Částek, 67. Vašíček, 74. Kučera.
Rozhodčí: Terber - Holub, Bednář.
FC Žďas Žďár nad Sázavou: Pešek - Promberger, Dočekal, L. Svoboda (c), Havelka, Boháček, Chmelíček, Stránský (65. Prokůpek), Mach (73. Starý), Zych, P. Svoboda.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: J. Koukal - Výplach, J. Ryška (69. Jakub Vorlický), Pet. Šuba (c), Kučera, O. Částek, D. Kříž, T. Kříž, Prukner, Š. Štěpánek (69. D. Svoboda), Müller (65. O. Nahodil).

Komentář k zápasu

V prvním utkání sezóny jsme na hřišti byli jasně lepším týmem, mělo to však zásadní problém, dlouho jsme nemohli vstřelit branku. A bez gólu pochopitelně není vítězství. Domácí úspěšně odolávali celý první poločas. Jednak díky dobrému výkonu brankáře Peška, jednak kvůli naší špatné koncovce. „Na hřišti jsme byli dominantní, vytvářeli jsme si spoustu příležitostí, ale byl to od nás festival neproměněných šancí. Soupeř snad neměl střelu na bránu,“ hodnotil trenér Václav Dvořák.

Ve druhém dějství naštěstí jeho svěřenci dokázali střelecké prokletí zlomit, žďárskou pevnost odemknul Ondra Částek. „Zápas jsme nakonec zlomili trpělivostí, uklidnil nás ale až druhý gól Nicolase Vašíčka,“ nastínil kouč. Tečku za utkáním pak udělal Vítek Kučera v 74. minutě. „Jen výkon domácího brankáře a naše nekvalita v zakončení uchránili Žďár od větší prohry. Kdybychom vyhráli 7, 8:0, a to se ještě držím při zemi, tak by nikdo nemohl říct nikdo nic. Jen sám Vítek Kučera mohl dát pět gólů a to tam byli ještě další.“

Ohlasy

Václav Dvořák (trenér Znojma): Celé utkání jsme měli pod kontrolou a byli jsme dominantní na míči. Dlouhou dobu se nám však nedařilo se prosadit. Nakonec jsme utkání zlomili trpělivostí v druhé půli.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies