FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17 porazila Porubu a slaví první výhru v sezóně

U17 porazila Porubu a slaví první výhru v sezóně Z n o j m o - S prázdnou naši dorostenci v sobotu z Ostravy neodjížděli. Devatenáctka sice těsně prohrála, stejným výsledkem ale získala první výhry v sezóně naše U17. Vítěznou branku vstřelil v 52. minutě Filip Štěpánek.

 
 
3.kolo, sobota 20.8.2022
1. FC Poruba - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:1  (0:0)
Branka: 52. Štěpánek.
ŽK: J. Krištof (ZNO).
Rozhodčí: Čecháček - Janeček, Žáček.
1. FC Poruba: Mladenov (46. Kostka) - Jarolím, Rácz, Glogovský (46. Hlaváč), Seman (c) (60. Son), Juřeník, Skála, Šíp, Zahradník, Florek, Stachiv.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: R. Krištof - Š. Kříž, Řepa, Malina, Pelán (83. Loveček), J. Krištof (60. M. Svoboda), F. Štěpánek (87. Matoušek), Chvátal (c), Rolník, Bernát, Matajs (83. Kuřák).

Komentář k zápasu

Jak se na hráčích projeví debakl v úvodním utkání sezóny s Baníkem Ostrava? To byla jedna z otázek, na kterou bylo s Porubou třeba odpovědět. A odpověď to byla příjemná. Vysoká prohra na nás šrámy nezanechala. Už v první půli jsme si vytvořili dvě velké šance, Bernát a Krištof však síť nerozvlnili. I Poruba měla jednu nadějnou příležitost, kterou však zastavila pečlivá obrana. „Soupeř měl po naší chybě jednu velkou šanci, ale tu za včas skvěle uhasil Kříž. Jinak jsme v kombinaci byli lepší, ale i tak jsme na můj vkus ztráceli velké množství míčů v přechodové fázi a zbytečně jsme ve středu pole se soupeřem válčili místo toho, abychom hru více roztáhli a kombinovali v krajním prostoru,“ komentoval první půli trenér Miroslav Paul.

Vstup do druhého dějství se nám vydařil ideálně. Filip Štěpánek zakončil krásnou kombinaci a poslal nás v 52. minutě do vedení. Soupeř samozřejmě nesložil zbraně a zvláště dva velké závary v pokutovém území, které však naštěstí neskončili pohromou. „Je škoda, že jsme po zbytek druhé půle nevyužili nějaký brejk a utkání nerozhodli dříve,“ litoval kouč. I tak ale mohl být spokojený, jeho svěřenci těsné vedení uhájili a připsali si první výhru v sezóně. Ve středu je čeká zápas v Hlučíně.

Ohlasy

Miroslav Paul (trenér Znojma): Jsem rád, že jsme na nepovedené úvodní utkání sezóny zareagovali a v Porubě vyhráli. V první půli jsme byli lepší v kombinaci, ale na můj vkus ztráceli velké množství míč v přechodové fázi. Na začátku druhé půli jsme se dostali do vedení, je škoda, že se nám nepovedlo využít nějaký brejk a utkání definitivně rozhodnout. Celkově jsme vyhráli dle mého názoru zaslouženě.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies