FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17 velkého favorita nezaskočila, Baník dominoval

U17 velkého favorita nezaskočila, Baník dominoval Z n o j m o - Těžká váha čekala na naší U17 při startu do soutěže. V domácím prostředí nás totiž čekali žákovští šampioni z minulé sezóny. Už to nasvědčovalo, kdo je hlavním favoritem utkání. Zaskočit šestnáctku Baníku se nám bohužel nepovedlo a zápas skončil vysokou prohrou.

 
 
2.kolo, sobota 13.8.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Baník Ostrava B  0:9  (0:5)
Branka:32., 43. a 45. Dvořáček, 9. Matušinský, 40. Zástřešek, 61. Binar, 65. Pařík, 67. Drozd, 78. Šopík.
ŽK: Matajs - Binar.
Rozhodčí: Mrkvica - Paulík, Laštůvka.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: R. Krištof (46. Sokol) - Matoušek (70. Votava), Malina, Pelán, M. Svoboda, J. Krištof, F. Štěpánek, Chvátal (c), Rolník (16. Bernát), Loveček (46. Kuřák), Matajs.
FC Baník Ostrava B: Kramář - Pinkas (50. Mechl), Zástřešek (60. Pařík), Švrček, Ďurina, Frýdl (50. Šopík), Matušinský (50. Lores), Kulyk, Drozd (c), Dvořáček (60. Jílek), Binar.

Komentář k zápasu

Pokud by se nám proti Baníku povedlo delší dobu vydržet bez inkasování, soupeře by to možná znejistilo. To se však nestalo a Slezané potvrdili extratřídu. „Narazili jsme na soupeře, který je hlavní favorit soutěže, v minulé sezóně neprohrál ani jedno utkání a řadí se k nejlepším ve své kategorii v republice,“ nastínil trenér Miroslav Paul. Už v 9. minutě poslal hosty do vedení Matušinský a Ostravané tak mohli trpělivě čekat na další šance. Ty se proměnily v góly především v poslední čtvrthodině první půle, kdy jsme inkasovali čtyřikrát a to už se lámalo utkání i v hlavách našich hráčů.

Baník pokračoval v krasojízdě i ve druhém dějství, kdy přidal další čtyři branky. „Nebyli jsme schopni od začátku vůbec chytit tempo utkání a hrálo se po celé utkání dle soupeřových not. Měli jsme velké problémy na pravé straně, kde jsme propadali. To se lehce zlepšilo po výměně Pelán - Matoušek. Vůbec nám nefungoval prostředek hřiště, absolutně jsme nekomunikovali a prohrávali jsme ve středu hřiště takřka všechny souboje, proto jsme se dostávali více a více pod tlak. Absolutní podvýkony předvedli Loveček a Matoušek. Když bych měl ze zápasu vytáhnout dvě jména, tak Štěpánka, který se snažil bojovat a absolvoval souboje v nasazení. Pelán po delší absenci v utkání také nepropadl a snažil se plnit poctivě své povinnosti,“ hodnotil kouč, který však rozhodně nepropadá nějaké apatii. „Utkání odhalilo kolik máme před sebou práce a co je potřeba úspěchu obětovat (příprava na utkání, plnění taktických pokynů, kvalitní rozcvičení, 100% nasazení v utkání, emoce, komunikace). Musíme se z toho utkání oklepat a pracovat dále, teď nás čeká v sobotu Poruba, jedeme tam s pokorou k soupeři, ale s cílem bodovat,“ řekl jednoznačně.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies