SK Hanácká Slavia KroměřížFC Zlínsko, spolekFK Třinec1.SC Znojmo FKSK UničovMFK Karviná BFC HlučínFK HodonínFK Frýdek-MístekFC Zlín BTJ Start BrnoFC Slovan Rosice1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FK BlanskoČeský SK Uherský Brod, spolekFC Zbrojovka Brno BFC StráníTJ Union Hlubina
 

U17 velkého favorita nezaskočila, Baník dominoval

U17 velkého favorita nezaskočila, Baník dominoval Z n o j m o - Těžká váha čekala na naší U17 při startu do soutěže. V domácím prostředí nás totiž čekali žákovští šampioni z minulé sezóny. Už to nasvědčovalo, kdo je hlavním favoritem utkání. Zaskočit šestnáctku Baníku se nám bohužel nepovedlo a zápas skončil vysokou prohrou.

 
 
2.kolo, sobota 13.8.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Baník Ostrava B  0:9  (0:5)
Branka:32., 43. a 45. Dvořáček, 9. Matušinský, 40. Zástřešek, 61. Binar, 65. Pařík, 67. Drozd, 78. Šopík.
ŽK: Matajs - Binar.
Rozhodčí: Mrkvica - Paulík, Laštůvka.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: R. Krištof (46. Sokol) - Matoušek (70. Votava), Malina, Pelán, M. Svoboda, J. Krištof, F. Štěpánek, Chvátal (c), Rolník (16. Bernát), Loveček (46. Kuřák), Matajs.
FC Baník Ostrava B: Kramář - Pinkas (50. Mechl), Zástřešek (60. Pařík), Švrček, Ďurina, Frýdl (50. Šopík), Matušinský (50. Lores), Kulyk, Drozd (c), Dvořáček (60. Jílek), Binar.

Komentář k zápasu

Pokud by se nám proti Baníku povedlo delší dobu vydržet bez inkasování, soupeře by to možná znejistilo. To se však nestalo a Slezané potvrdili extratřídu. „Narazili jsme na soupeře, který je hlavní favorit soutěže, v minulé sezóně neprohrál ani jedno utkání a řadí se k nejlepším ve své kategorii v republice,“ nastínil trenér Miroslav Paul. Už v 9. minutě poslal hosty do vedení Matušinský a Ostravané tak mohli trpělivě čekat na další šance. Ty se proměnily v góly především v poslední čtvrthodině první půle, kdy jsme inkasovali čtyřikrát a to už se lámalo utkání i v hlavách našich hráčů.

Baník pokračoval v krasojízdě i ve druhém dějství, kdy přidal další čtyři branky. „Nebyli jsme schopni od začátku vůbec chytit tempo utkání a hrálo se po celé utkání dle soupeřových not. Měli jsme velké problémy na pravé straně, kde jsme propadali. To se lehce zlepšilo po výměně Pelán - Matoušek. Vůbec nám nefungoval prostředek hřiště, absolutně jsme nekomunikovali a prohrávali jsme ve středu hřiště takřka všechny souboje, proto jsme se dostávali více a více pod tlak. Absolutní podvýkony předvedli Loveček a Matoušek. Když bych měl ze zápasu vytáhnout dvě jména, tak Štěpánka, který se snažil bojovat a absolvoval souboje v nasazení. Pelán po delší absenci v utkání také nepropadl a snažil se plnit poctivě své povinnosti,“ hodnotil kouč, který však rozhodně nepropadá nějaké apatii. „Utkání odhalilo kolik máme před sebou práce a co je potřeba úspěchu obětovat (příprava na utkání, plnění taktických pokynů, kvalitní rozcvičení, 100% nasazení v utkání, emoce, komunikace). Musíme se z toho utkání oklepat a pracovat dále, teď nás čeká v sobotu Poruba, jedeme tam s pokorou k soupeři, ale s cílem bodovat,“ řekl jednoznačně.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies