FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: Ani dva góly Šuby na půdě neporažené Líšně na body nestačily

U19: Ani dva góly Šuby na půdě neporažené Líšně na body nestačily Z n o j m o - Těžký úkol čekal na naše starší dorostence na půdě Líšně. V utkání hraném ve Zbýšově jsme se totiž postavili proti doposud neporaženému týmu. Přesto jsme herně dokázali s třetím týmem tabulky držet krok. Na dvojí vedení soupeře jsme vždy dokázali reagovat díky trefám Pavla Šuby, do třetice už nám to ale nevyšlo.

 
 
9.kolo, sobota 1.10.2022
SK Líšeň - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  4:2  (2:1)
Branky: 26. a 90. Galia, 35. Okoro, 64. Špaček - 32. a 51. Pav. Šuba.
ŽK: Zvejška (LIS).
Rozhodčí: Nejezchleb - Machorek, Piňos.
SK Líšeň: Moučka - Valenta, Okoro, Iwuala, Kilberger (73. Tálský), Špaček, Galia (90+2. Hrabec), Steiner (c), Zvejška, Pustina, Odaleko.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: J. Ryšavý - Navrátil, Marek Krontorád, A. Ryška (c), Pav. Šuba, Martin Krontorád (85. Dúcký), P. Železný, Bakaj (90. F. Štěpánek), O. Čížek, Durda (69. Valášek), Štola (69. D. Žižka).

Komentář k zápasu

Podruhé v řadě vedl znojemský tým do utkání s kapitánskou páskou Adam Ryška. Ve 26. minutě ale musel sledovat, jak se domácí dostávají do vedení. Naše odpověď netrvala dlouho, Pavel Šuba o šest minut později srovnal. Ještě do přestávky však Líšeň strhla vedení zásluhou Okora zpět na svoji stranu. „Herně to z naší strany nebylo špatné utkání, kdy jsme hlavně ve druhé části měli pasáže, kde jsme byli silnější na míči, vytvářeli si šance a závary ve vápně soupeře, přesto jsme opět bez bodu,“ prozradil vyústění zápletky trenér Znojma František Havlík.

Jak náš lodivod pravil, i ve druhé půli jsme předvedli sympatický výkon. Druhým gólem Šuby v utkání jsme opět srovnali s protivníkem krok, stejně jako v první půli nás ale potopily chyby. Po jedné z nich se Líšeň potřetí v zápase dostala do vedení a bylo to již vedení finální. V závěru už jsme hráli na riziko a inkasovali čtvrtou branku. „Tři inkasované góly jsou jednoznačně naší chybou, ten čtvrtý v 90. minutě neřeším. Dvakrát inkasujeme po standardní situaci a jednou po špatném přebrání domácích hráčů na hranici našeho velkého vápna, kdy nejenže špatně zdvojíme hráče na míči, ale ještě mu i přes zdvojení umožníme kličku a následné předložení míče do gólové situace volnému spoluhráči,“ glosoval kouč.

Po čtvrté v řadě jsme tak vyšli bez bodu, jak ale bývá u trenéra Františka Havlíka zvykem, alibi rozhodně nehledal. „Nebudeme se plácat po ramenou, že jsme s domácím týmem, který je na 3. místě tabulky a ještě neprohrál, hráli naprosto vyrovnanou partii. Co naplat, že herně to není špatné, Pavel Šuba dá dva góly a máme další nebezpečné situace – za prohru si můžeme pouze my sami. Nejsme navíc týmem, který si může dovolit na 2 vstřelené góly na hřišti soupeře nebrat body, které nutně potřebujeme.“

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Nebudeme se plácat po ramenou, že jsme s týmem, který ještě neprohrál, hráli vyrovnanou partii. Tři inkasované góly jsou jednoznačně naší chybou, ten čtvrtý už v 90. minutě neřeším. Herně to z naší strany nebylo špatné utkání, přesto jsme opět bez bodu. Nejsem týmem, který si může dovolit při dvou vstřelených gólech na hřišti soupeře, nebrat body. Za prohru si můžeme pouze my sami.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies