FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na Slovácko jsme doma nestačili

Na Slovácko jsme doma nestačili Z n o j m o - V rámci 8. kola Moravskoslezské dorostenecké divize jsme hostili béčko Slovácka. Rezervy prvoligových týmů tradičně disponují velkou kvalitou, což se potvrdilo i ve Znojmě. Soupeř dokázal využít svých kombinačních dovedností a zvítězit 3:0.

 
 
8.kolo, neděle 25.9.2022
1.SC Znojmo-mládež, spolek - 1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)  0:3  (0:1)
Branka: 68. a 89. Hána, 31. Králík.
ŽK: Kam.
Rozhodčí: Paulík - Pavlas, Laštůvka.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: J. Ryšavý - Marek Krontorád, Valášek, A. Ryška (c), Pav. Šuba, Martin Krontorát, Durda (82. D. Žižka), Štola, Bakaj, O. Čížek, Dúcký (82. Bartoněk).
1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště): Macháček (c) - Gabryš, Králík (87. Anokoua), Chramcov, Kolář (73. Polák), Hána, Huspenina, Marek (84. Bárta), Kam, Onuoha, Krejčí.

Komentář k zápasu

Již po pár minutách utkání bylo jasné, že kdo dá první gól, bude mít v utkání velkou výhodu. Hosté byli aktivnější, avšak zprvu jsme dokázali eliminovat jeho sílu. „Soupeř od začátku utkání potvrzoval svoji kvalitu – klid na míči, přesná kombinace, rotace hráčů a výstavba hry, herní činnost jednotlivce – v tom všem nás soupeř převyšoval a vytvářel si tak nebezpečné situace. My jsme se snažili pracovat tak, abychom neustále zmenšovali hřiště a dostávali tak protihráče pod tlak malého prostoru pro kombinaci a abychom byli schopni hráče soupeře včas dostupovat,“ popisoval plán trenér František Havlík. Tento plán ovšem dostal bohužel v 31. minutě trhlinu, kdy poslal Slovácko do vedení Králík.

I přes manko z první půle jsme drželi naděje na bodový výsledek, tradičně jsme se spoléhali na standardní situace, z kterých jsme se dokázali dostat do zakončení. Chyběla ale přesnost. V 68. minutě navíc přidalo Slovácko pojistku. Hána napřáhl zpoza vápna. Svým pokusem trefil tyč, od které se míč nešťastně odrazil do brankáře Ryšavého a následně do brány. „Mrzí mě dva inkasované góly, kdy nejdeme se střelou, nenavážeme útočníky soupeře,“ zoufal si kouč. V závěru už jsme vsadili na hru na riziko, z čehož soupeř vytěžil krásnou kombinační akcí závěrečný gól.

Ohlasy

František Havlík (trenér Znojma): Soupeř od začátku utkání potvrzoval svoji kvalitu a vytvářel si tak nebezpečné situace. My jsme se snažili pracovat tak, abychom neustále zmenšovali hřiště a dostávali tak protihráče pod tlak. Mrzí mě dva inkasované góly, kdy nejdeme se střelou, nenavážeme útočníky soupeře. Byť nemůžu klukům upřít snahu, bojovnost a ochotu pracovat až do závěrečného hvizdu rozhodčího, tak to dnes prostě nestačilo - Slovácko vyhrálo zcela po zásluze, když bylo po celý zápas lepší.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies