FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nádherná otočka zápasu v podání U14!

Nádherná otočka zápasu v podání U14! Z N O J M O - Kdo ve čtvrteční odpoledne dorazil Na Čafku na kategorii U14 tak určitě neprohloupil. Skvělý úvod našich barev, poté otočení stavu a odskočení na rozdíl dvou branek ze strany soupeře, druhý poločas naše dominance a otočení skóre v posledních pěti minutách zápasu. Sedm branek, emoce a výhra našich barev, krásný to zápas a nejlepší pozvánka na další utkání našich žákovských kategorií.

 
 
13. (Čafka), čtvrtek 21.10.2021
1.SC Znojmo-mládež, spolek - MFK Vyškov  4:3  (1:3)
Branky: 2.M.Částek, 58.O.Částek, 75.Vorlický, 77.Šuba - 4. a 14.Wilhelm, 30.Růžička
Rozhodčí: Laštůvka - Vařacha, Horký
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Loskot (41. Koukal) - Zámostný, Částek M. (61. Výplach), Kučera, Částek O., Vorlický, Kříž D., Štěpánek (61. Nahodil), Vašíček (41. Vojtíšek), Müller (56. Svoboda), Prukner (41. Šuba)
MFK Vyškov: Lažek - Přikryl, Růžička, Kříž M., Kozák, Měřínský, Krejčíř, Korolkov, Kříž A., Večerka, Wilhelm (64. Provazník)

Ohlasy

Libor Palička (Znojmo): Nádherné utkání. Kdo si udělal čas a přišel, musel být nadšený. Začátek zápasu nám vyšel a po skvělé individuální akce Částka M. kdy obešel dva obránce i brankáře jsme se dostali do vedení. To bylo do konce první půle z naší strany bohužel vše. Soupeř brzy vyrovnal a byl po celou dobu prvního poločasu lepším týmem. Do druhé půle jsme udělal několik změn a hlavně zásluhou příchodu kapitány Šuby, který odehrál celé utkání za U15 se ráz zápasu otočil. Byli jsme lepší, vytvořili jsme si řadu šancí a zaslouženě jsme celé utkání otočili. Obrovská pochvala všem, protože otočit utkání z 1:3 na 4:3 za 40 minut proti velmi kvalitnímu soupeři ukazuje velkou kvalitu a charakter tohoto mužstva.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies