FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
4.k. MSDL starší U19, sobota 24.8.2019
1. SK Prostějov - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  1:1  (1:1)
Branky: 24.Ircing - 20.Pohanka
ŽK: 8.Krása - 80.Polický
Rozhodčí: Luboš Drozdy - Petr Mayer, Milan Vojáček
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Polepil, Dvořáček, Tumurbaatar (90.Bartůněk), Kocanda, Matušinec (64.Morong), Škuta (87.Synek), Kohoutek, Kaššai, Daniel, Stix, Pohanka (72.Polický)
Trenér: Bohumil Smrček
As.trenéra: Jiří Kotlán
Počet diváků: 50

Ohlasy

Bohumil Smrček, trenér 1.SC Znojmo: "Prostějov musel po předchozích prohrách bodovat a bylo to na jeho odhodlání a nasazení zřetelně vidět.
Přesto jsme se dostali do vedení po učebnicové akci. Kaššai přihrál Danielovi, ten přesnou finální přihrávkou našel v pokutovém území Pohanku, který nekompromisně zakončil z prvního doteku. Soupeř vyrovnal o čtyři minuty později, a tím skončil i poločas. Ve druhém poločase měli domácí územní převahu, my jsme hrozili z rychlých protiútoků. Protože žádný ze soupeřů svou šanci neproměnil, utkání skončilo remízou. Vzhledem k tomu, že se nám v průběhu druhého poločasu zranili Matušinec s Pohankou, a soupeř vynikal velkým nadšením, si remízy velmi vážíme. Jsme rádi, že si domů vezeme cenný bod. Doufám v uzdravení všech zraněných hráčů, včetně Vocílky, který pro zranění nemohl k utkání nastoupit."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies