FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
19.kolo, neděle 7.4.2019
FC Sparta Brno - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:1  (0:1)
Branky: 33.Škuta
ŽK: 50.Kašpárek, 72.Kocanda, 78.Růžička
Rozhodčí: Miroslav Hovorka - Tobiáš Plíšek, Ladislav Svoboda
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

Na hřišti lídra soutěže jsme předvedli výkon, který byl založen spíše na velkém odhodlání, morálce a vůli po vítězství, než na fotbalové kvalitě. Na hrbolatém terénu se hrálo utkání, kde se bojovalo o každý metr hřiště.

Jediný gól utkání ale padl po krásné akci, kdy velmi dobře hrající Tobias Kouřil naservíroval míč na dlouhou tyč Petru Škutovi, který ho s přehledem uklidil do sítě.

V druhém poločase nás domácí dostali pod tlak, ze kterého vytěžili několik zajímavých střel, výborně chytající Kuba Vrba nás ale několikrát podržel. My jsme naopak měli několik zajímavých brejků, ze kterých jsme měli přidat druhý gól, který by utkání rozhodl.

Ohlasy

F.Havlík, trenér 1.SC Znojmo: "Výhra na půdě vedoucího týmu tabulky je pro kluky povzbuzením do další práce. Kluci v souboji se silným soupeřem ukázali, že mají morálku.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies