FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U17: Jasná výhra o dvě třídy v Líšni nad tamním béčkem

Už i v MSDD začalo jaro. Zatímco U19 "jen" remizovala (více o zápase zítra), U17 si přivezla jasné tři body. Více v komentáři trenéra F.Havlíka.

 
 
16.kolo, neděle 17.3.2019
SK Líšeň B - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:6  (0:3)
Branky: 22. a 30.Dvořáček, 10.Růžička, 43.Škuta, 45.Vocílka, 80.Žůrek
ŽK: 71.Růžička (ZNO)
ČK:
Rozhodčí:
Počet diváků: 30

Komentář k zápasu

Slušný vstup do jarní části soutěže. Přestože jsme vyhráli výrazným rozdílem, tak to nebylo snadné utkání se soupeřem, který měl fotbalovou kvalitu, důraz v osobních soubojích a vysoko nás napadal. Výsledek je pro domácí tým až příliš krutý, ale takový je někdy fotbal.

V 1. poločase si totiž domácí vytvořili několik slušných příležitostí, které ale, na rozdíl od nás, nedokázali proměnit. My jsme měli po zisku míče velice rychlý a kvalitní přechod do útočné fáze, výborně jsme využívali krajů hřiště, ze kterých nám do pokutového území chodili přesné a rychlé míče, které jsme dokázali „uklidit“ do brány domácích. K tomu se přidala výborná defenzivní práce naší obranné čtveřice.

Rozhodla kvalita a efektivita v koncovce, a jsem za to moc rád, protože fotbal se hraje na góly.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies