FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
25.kolo, sobota 18.5.2019
FC Žďas Žďár nad Sázavou - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:2  (0:0)
Branky: 71.Kohoutek, 82.Daniel
ŽK: 62.Zrůst, 85.Blažíček - 64.Kohoutek
Rozhodčí: Jan Nápravník - Marek Havlín, Jaroslav Beneš
Počet diváků: 69

Ohlasy

Jiří Kotlán, asistent trenéra 1.SC Znojmo: "Hrálo se na umělé trávě za hřmotu hudby z pouti.
Domácí stále ještě hrají o jistotu udržení se v soutěži. Tomu i přizpůsobili svůj systém hry. Nám se dařilo překonávat obranný val průnikovými přihrávkami. Nové útočné duo z hráčů, kteří ještě můžou hrát za U17 Kouřil a Stix vykristalizovalo po povoláváku Pohanky do A týmu. Toto duo se sice dostávalo do vyložených šancí, ale zradila je vždy koncovka. Jediná velká šance domácích ke skórování se zrodila po rohovém kopu, kdy míč již mířil do brány. Na poslední chvíli požár hasil Pospíšil O. Nutno podotknout, že poměr rohových kopů v první polovině utkání jasně vyšel pro domácí.
Druhý poločas se hrál v podobném duchu. Domácí nechtěli udělat zbytečnou chybu a hráli ze zajištěné obrany. Nám se však dařilo hrát trpělivě a vyrážet do rychlích protiůtoků. Opět jsme si vylámali zuby na koncovce. V 71min již bylo veseleji. Po našem přímém volném kopu si odražený míč našel Kohoutek a nekompromisně zavěsil 0:1. Domácí se vrhli do srovnání a pootevřeli více zadní vrátka. Toho využil Daniel, který svoje sólo zakončil přesně 0:2.
Z naši strany hra byla o množství ztracených míčů ve středu hřiště, nedůrazu v soubojích a více klidu v zakončení. Na druhou stranu nutno vyzvednout bojovný výkon domácích.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies