FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
22.kolo, sobota 27.4.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Kyjov 1919  4:0  (1:0)
Branky: 6.Kohoutek, 77.Sivera, 86.Pacula z pen., 89.Kaššai
ŽK: 60.Pacula (ZNO)
ČK: 85.Krist (KYJ)
Rozhodčí: Marek Havlín - Jakub Voneš, Robert Rodina
Počet diváků: 45

Komentář k zápasu

Kyjov přijel do Znojma se silně defenzivní taktikou,kterou neopustil celý zápas, většinu zápasu bránil v 9 lidech před šestnáctkou a jejich útočná snaha za celý zápas byla minimální a vytvořili si jednu pološanci. První zlomil jejich obranu Kohoutek hned v 6.min. po přihrávce Ramdeena. Další šance Ramdeena a Stixe zůstaly nevyužity. Střely Daniela a hlavičky Paculy skončily vedle branky. Držení míče bylo 70 na 30 pro domácí.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, jen naši hráči se tlačili více do šestnactky a vytvářeli si více standardních situací a po rohu v 77. min vstřelil Sivera branku na 2:0, v 86. po centru hlavičkoval Kochan na branku a hostující hráč míč vyrazil rukou, penaltu proměnil Pacula slavící 19. narozeniny. V 89. přišla nejhezčí akce domácích, kdy po ose Kaššai, Fajkus, Dolejší zakončoval Kaššai ze šestnáctky do protipohybu brankáře na 4:0.

Ohlasy

trenér Karel Bečka, 1.SC Znojmo: "V prvním poločase jsme si už vytvořili proti bránícímu soupeři dostatek šancí, ale v brance skončila jen jedna, naše rozehrávka byla pomalejší a hosté pak dokázali v bloku bránit.
Ve druhém poločase zvláště v posledních 20 min. střídající hráči soupeře více rozběhali a vytvořili jsme si spoustu standardních situací a dvě proměnili.
Jsem rád, že jsme zvládli zápas trpělivou hrou proti soupeři, který přijel bránit a že k vítězství přispěli i hráči, kteří šli z lavičky.."

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies