FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
20.kolo, sobota 13.4.2019
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FC Svratka Brno  4:0  (2:0)
Branky: 45. a 71.Stix, 1.Pohanka, 82.Pospíšil
ŽK: 13.Daniel, 61.Pacula - 40.Veškrňa
Rozhodčí: Tomáš Sedláček - Dominik Vaško, Petr Barák
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

Svratka se představila jako disciplinovaný a sympatický soupeř se snahou hrát fotbal dopředu, i když hned v 1.minutě inkasovala, když po přihrávce Kaššaie běžel Ramdeen na branku a nezvládl obejít posledního hráče, ale odražený míč vstřelil Pohanka nezadržitelně do branky. Naši hráči pokračovali v útočné kopané, ale stoprocentní šance Pohanky a Kaššaie zůstaly nevyužity, Ramdeen ještě hlavičkoval do břevna po standartní situaci. Hosté se dostali do stoprocentní šance po chybě v domácí rozehrávce, ale útočníka soupeře výborně vychytal Polepil. Druhou branku vstřelil Stix v 45.min., když nádherně trefil po centru Daniela roh branky.

V druhém poločase naši hráči zlepšili nejen pohyb, ale hlavně zpřesnili kombinaci a soupeř se dostával již do naší šestnáctky minimálně. Vytvořili si spoustu možností ,z kterých bylo možno ohrozit branku a využili to dvakrát. V 71.min. Stix prostřelil brankáře 3:0 a v 82. dorazil střídající V.Pospíšil vyražený míč brankářem hostí do branky 4:0. V závěru dostali šanci i hráči z lavičky a utkání se dohrálo v naší režii.

Ohlasy

trenére Karel Bečka, 1.SC Znojmo: "Rychle jsme vstřelili úvodní branku, škoda, že jsme nevyužili i další šance, příliš jsme spěchali a mnohdy to bylo na úkor přesnosti. Druhý gól nás uklidnil a v druhém poločase jsme již předváděli zlepšený výkon a po třetí brance už bylo definitivně jasno. Po dvou remízách venku jsme bodovali naplno a na hráčích bylo vidět, jak chtějí vyhrát a jak si jdou pro tři body, i když některé věci nevycházely, jak by chtěli.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies