FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
19.kolo, neděle 7.4.2019
FC Sparta Brno - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  1:1  (0:1)
Branky: 88.Kepák - 29.Stix
ŽK: 24.Jahoda, 67.Zdražil, 90.Chrástek - 13.Ševčík
Rozhodčí: Ladislav Svoboda - Miroslav Hovorka, Tobiáš Plíšek
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

V sestavě chyběl Radim Pohanka (pro nemoc), takže dostal od začátku příležitost Mark Ramdeen.

V prvním poločase naši hráči byli lepší zásluhou celé zálohy, která vytvářela brankové příležitosti a po jedné z nich po přihrávce od Kaššaie proměnil Stix samostatný nájezd. Bohužel další slibné příležitosti skončili nepřesnou finální přihrávkou nebo nedůrazným zakončením a centry s přehledem sbíral domácí brankář. Stínem prvního poločasu bylo nezaviněné zranění Ondry Pospíšila.

V druhém poločase naši hráči pokračovali ve stejném výkonu a ve 100% přestřelil z pětky Stix po přihrávce Daniela .Pak jsme 2x nevyužili přečíslení 2 na jednoho přihrávkou do offside. V posledních 10 minutách se obraz hry změnil domácí začali nakopávat dlouhé míče a vynutili si převahu a v 88 minutě po rohovém kopu vyrovnali, když ze 16 hlavičkoval domácí hráč a další prodloužil hlavou míč do branky za přihlížení našich hráčů.

Hodnocení : Jsem zklamán z výsledku ,tento zápas měl být rozhodnut již v první polovině ,a když už nebyl tak si nemůžeme nechat v 88 minutě 2 hlavičkovat soupeře v naší 16 po rohu a to si ještě myslím,že k tomuto rohu vůbec nemělo dojít ,herní situaci před tímto rohem jsme měli vyřešit mnohem lépe a jinak .Je to obrovské zklamání a další zbytečná ztráta bodů.

Ohlasy

Karel Bečka, trenér 1.SC Znojmo: "Jsem zklamán z výsledku, tento zápas měl být rozhodnut již v první polovině, a když už nebyl, tak si nemůžeme nechat v 88.minutě hlavičkovat soupeře v naší 16 po rohu a to si ještě myslím, že k tomuto rohu vůbec nemělo dojít. Herní situaci před tímto rohem jsme měli vyřešit mnohem lépe a jinak. Je to obrovské zklamání a další zbytečná ztráta bodů.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies