FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
9.kolo, sobota 29.9.2018
FK Maraton Pelhřimov - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  2:8  (1:1)
Branky:28.Tesař, 74.Poul - 46., 50. a 53.Stix, 62. a 71.Kohoutek, 2.Dvořák, 58.vlastní, 77.Vaníček
ŽK: 32.Repáč - 32.Mrňa
Rozhodčí: Ivo Nováček - Jan Nápravník, Tomáš Nechvátal

Ohlasy

komentář trenéra F.Havlíka

Do utkání jsme vstoupili velice dobře – aktivně, v pohybu, výborně pracovaly oba kraje hřiště, kde jsme se kvalitní kombinací a ostrými náběhy dostávali k nebezpečným centrům do pokutového území soupeře. Vytvořili jsme si dostatek šancí k tomu, abychom utkání rozhodli již v prvních 20 minutách. Naše nakládání se šancemi však bylo trestuhodné. A když se k tomu přidalo ještě zbytečné přehrávání situací na naší obranné polovině, kdy jsme sami sebe dostávali pod tlak těžkými zpětnými přihrávkami, tak nás soupeř zaslouženě potrestal a zbytkem poločasu jsme se doslova protrápili.

V poločase druhém jsme konečně začali proměňovat šance, kdy zejména hattrick Milana Stixe za 8 minut hry stojí za povšimnutí. Zbytek zápasu si již kluci užili a hráli více na efekt a na krásu, což jim ale za rozhodnutého stavu nevyčítám.

Přes vysokou výhru nejsem s utkáním spokojen - stoperská dvojice působila hlavně v 1. poločase značně nejistě, kdy nám propadlo za obranu několik dlouhých míčů, obrovské problémy jsme v defenzivě měli na levé straně hřiště. Náš nedůraz a nekvalita v zakončení by nás v utkání s kvalitnějším soupeřem taky mrzela mnohem více.

Potřebujeme těžké zápasy, pracovat pod tlakem kvalitního soupeře - i proto budeme v týdnu hrát modelové utkání s naší U19.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies