FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
3.kolo, neděle 19.8.2018
1.SC Znojmo-mládež, spolek - FK Hodonín  1:1  (1:0)
Branky: Stix

Komentář k zápasu

komentář trenéra Franty Havlíka

Do prvního utkání sezóny jsme vstoupili v novém rozestavení, kdy chceme být ještě aktivnější v ofenzivní činnosti. V útočné fázi hry jsme si sice vytvářeli střelecké příležitosti, v koncovce jsme ale vyjma Milana Stixe, který vstřelil náš jediný gól, selhali.

V obranné fázi nám to v 1. poločase neklapalo. Měli jsme několik ztrát míčů na naší obranné polovině, nehráli jsme první míče, a když už, tak jsme nedokázali uhrát ty odražené. Soupeř tak měl také dost brankových příležitostí.

V druhém poločase jsme sice zlepšili defenzivní činnost, přestali jsme ale být nebezpeční v útočné fázi. Zbytečně jsme míče nakopávali, neměli jsme odvahu jít do kombinace, byli jsme málo aktivní. A soupeř nás za to také potrestal vyrovnávací brankou.

Paradoxně nám to ale herně pomohlo a po inkasované brance jsme opět začali hrát. Šance, které jsme si vytvořili, jsme ale trestuhodně zahodili – kdy zvláště ta, kdy byl Lukáš Matušinec po výborné přihrávce velmi dobře hrajícího Škuty 2 minuty před koncem tváří v tvář hostujícímu brankáři, doslova volala po gólu.

Kluci ale zápas odmakali, odjezdili a je třeba také uznat kvality soupeře. Přesto budu klukům vytýkat zbytečnou pasivitu ve druhém poločase, za kterou jsme také byli potrestáni. Musíme si nadále opakovat to, jakým fotbalem se chceme prezentovat – odvážným, kombinačním, aktivním – a to se nám značnou část 2. poločasu nedařilo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies