FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka po roce opět vyloupila Liberec

Juniorka po roce opět vyloupila Liberec L i b e r e c / Z n o j m o - Před rokem si naše juniorka přivezla z Liberce nečekané vítězství a stejný počin jsme zopakovali i v této sezóně. K výhře 3:2 nám pomohl výborný start, kdy jsme v 27. minutě vedli už 3:0! Liberec se ve zbývající části utkání snažil o vyrovnání, stihl už však jen snížit na rozdíl jednoho gólu. Vyrovnat se Slovanu nepovedlo i díky skvělým zákrokům našeho brankáře Jakub Konvaliny.

 
 
32.kolo, neděle 15.5.2016
FC Slovan Liberec - 1.SC Znojmo FK  2:3  (0:2)
Branky: 2. a 76. Frimmel (pen.) – 5. Bogner a 27. Bogner, 19. Yilmaz
ŽK: 35. Vavřík, 36. Serenkov - 83. Čuřík
Rozhodčí: Váňa - Blažej, Kubr
FC Slovan Liberec: Konečný – Šustr (45. Chlumecký), Berežný, Čuřík, Krejčí (61. Káva), Bláha (86. Rumler), Dydowicz, Micovčák, Barac (72. Baláž), Pospíšil, Frimmel (c)
1.SC Znojmo FK: Konvalina – J. Kříž, Vavřík, Nehyba (c), Bělíček, Serenkov, Fukal (56. Wascher), Kolařík, Stehlík, Yilmaz, Bogner
Počet diváků: 70

Komentář k zápasu

Do Liberce jsme nejeli v roli favorita, ale stejně jako v minulé sezóně jsme zde dokázali ukázali uhrát výborný výsledek. Pomohl nám k němu velice dobrý start do utkání. Na starosti si ho vzal Patrik Bogner, který prokazuje v posledních týdnech velice dobrou formu a zužitkoval sebevědomí ze získaných prvních druholigových minut. V páté minutě se k němu v pokutovému území odrazil míč a Bogy nás pohotovou otočkou poslal do vedení. V 19. minutě ho napodobil Kubilay Yilmaz, který využil zdárně našeho protiútoku.

Zaskočení domácí se snažili ihned o nápravu nepovedeného začátku. Dvakrát za sebou však narazili na strážce naší svatyně Kubu Konvalinu. Ten si nejprve poradil s dalekonosným projektilem z přímého kopu a poradil si i se zakončením Baraca po rohovém kopu. Odpověď svěřenců trenéra Vojvodíka byla skvělá a byl to opět Patrik Bogner. V 27. minutě natáhl zpoza vápna ke střele a s pomocí teče už nám dal velice, ale velice příjemný náskok. Nicméně Slovan to rozhodně nezabalil a Denis Frimmel vykřesal snížením naději do druhého dějství.

To se neslo ve velké snaze domácího týmu o vyrovnání. Ve 49. minutě sice měl blízko ke svému druhému gólu Yilmaz, radost mu ale zkazil Berežný, který vykopával míč z brankové čáry. Poté už jsme šance počítaly především na liberecké straně. Činit se tak musel Kuba Konvalina a dělal to skvěle. Dvěma zázračnými zásahy zkazil náladu Dennisu Frimmelovi, ten se dočkal druhé trefy až z pokutového kopu. Petr Vavřík zahrál v pokutovém území smolně rukou a právě Frimmel dokázal penaltu proměnit.

V závěru to tak bylo ještě velké drama. To mohl odmítnout hattrickem Bogner, ovšem jeho přímák z 83. minuty zastavilo břevno. A tak mohlo být ještě srovnáno, míč jsme ale dokázali odvrátit z brankové čáry a připsali si tak po pěti utkání vítězství. První start v Juniorské lize si připsal útočník Radim Wascher.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies