FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka má první jarní bod za remízu s Baníkem Ostrava

Juniorka má první jarní bod za remízu s Baníkem Ostrava Z n o j m o - První jarní bod si připsal náš juniorský tým po dramatickém duelu s Baníkem Ostrava. Dvakrát jsme se dokázali dostat do vedení, ale soupeř pokaždé zvládl odpovědět. V první půli dokonce Baník skóre otočil po naší lehkovážné hře ve svůj prospěch, načež o přestávce následovala velká bouřka v kabině a obrat v druhé půli. K výhře nám nakonec chybělo jen devět minut, v 81. minutě vyrovnával na konečných 3:3 Tomšů.

 
 
21. Jevišovice, čtvrtek 19.3.2015
1.SC Znojmo FK - FC Baník Ostrava  3:3  (1:2)
Branky: 21. Levai, 53. Bogner, 54. Alaca – 37. a 38. Szotkowski, 81. Tomšů
ŽK: 72. L. Kundrátek, 87. Matěj
Rozhodčí: Robert Hájek - Petr Antoníček, Petr Líkař
1.SC Znojmo FK: Konvalina - Z. Hříbek, Odehnal, Pokorný, Celik - Alaca, Hrazdílek (c), Le Minh (40. Šálek), Levai (64. Sokol) - Bogner, Kirschner (55. Yilmaz)
FC Baník Ostrava: Matějka – Fojtík (46. P. Kundrátek), Zawada (c), Ožvolda, Szotkowski, Byrtus, Zapata (55. L. Kundrátek), Matěj, Tomšů, Helešic, Pyclík (69. Opatřil)

Komentář k zápasu

Znojmo začalo utkání aktivně, už v druhé minutě vyslal přízemní jedovku na bránu Levai, brankář Matějka byl ale v pozoru. Jinak se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ovšem se šťastnějšími závěry pro domácí tým. Alaca ještě svůj únik v 18. minutě nevyužil, o tři minuty později už ale Martin Levai poslal svůj centr ze standardky se štěstím do sítě.

Baník se dostal v úvodní části také do pár střeleckých příležitostí, ale koncovka nebyla ideální. Hosté si však nechali smrtící údery na 37. a 38. minutu. Domácí propadli ve středu hřiště a byly z toho dva rychlé protiútoku. Oba skončily gólovými dorážkami Marka Szotkowského. A to se ještě Konvalina blýskl dvěma dobrými zákroky. Právě s hrou ve středu hřiště nebyl znojemský trenér Duda příliš spokojený a i vzhledem k laciným gólům přišla o přestávce v kabině znatelná bouřka.

A zabrala. Znojmu se povedlo prakticky to stejné, co Baníku v první půli. Tedy otočit skóre v rozmezí jedné minuty. V 53. minutě se dostal za obranu Patrik Bogner a o chvíli později poslal Jihomoravany do vedení Ali Alaca. Pro Baník však mohlo být ještě hůře, střídající Yilmaz ovšem pouze orazítkoval ostravskou tyč.

Ostravané se samozřejmě snažili tlačit dopředu, ale jejich ofenzivní snaha byla spíše platonického rázu. A pokud už k něčemu došlo, brankář Konvalina byl připravený. Přesto ho ale nakonec protihráči překonali. V 81. minutě srovnal na konečných 3:3 Dominik Tomšů poněkud šťastnou tečovanou střelou z kraje vápna. Na výsledku nic nezměnila ani následná povedená rána ze střední vzdálenosti Alacy, jenž nechala vyniknout hostujícího gólmana.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies