FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo si připsalo cennou výhru nad ruskou Machačkalou

Znojmo si připsalo cennou výhru nad ruskou Machačkalou B e l e k / Z n o j m o - Na úvod herního soustředění v Turecku čekal na znojemské fotbalisty soupeř z Ruska. Byla jim prvoligová Machačkala. Náš tým nakročil k vítězství už v první polovině, kdy se prosadil Anes Haurdić. V druhém dějství Machačkala pořádně zabrala a dočkala se vyrovnání. Ihned po srovnání ovšem vrátil Znojmu vedení z penalty kapitán Todor Yonov.

 
 
přípr., čtvrtek 30.1.2014
FK Anži Machačkala - 1.SC Znojmo FK  1:2  (0:1)
Branky: 66. Sobolev – 40. Haurdić, 70. Yonov (pen.)
ŽK: 50. Buchta (ZNO), 56. Reljić (ZNO).
FK Anži Machačkala: Keržakov (46. Dženetov) – Agalarov (46. Sobolev), Tagirbekov, Ewerton (46. Muhammad), Burmistrov, Kurbanov, Adiyy, Abdulavov, Serděrov, Bělov (46. Ešenko), Djikia.
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Helísek (63. Cihlář), Yonov (72. Jurić), Odehnal (46. Hnaníček), Mudra – Stáňa (46. Reljič), Liener (46. Buchta), Lacko (46. Faouzi), Haurdić (80. Celik), Crnkić (46. Alaca) – Vašíček (46. Yilmaz)

Komentář k zápasu

Do utkání nezasáhli náhradní brankáři Drobisz a Doleček a lehce zraněný Gál Andrezly. Chyběl bohužel také Roman Hříbek, o jehož zranění jsme informovali, a který se v pátek vrací do ČR. Úvod utkání začalo Znojmo velmi aktivně. V deváté minutě prověřil brankáře Keržakova Liener, ale vyprášil jen jeho rukavice. O kontr se pokusil Abdulalov, ovšem ani jeho střela z dálky se neuchytila.

Vyrovnané skóre pak nezlomili ani hlavičkující Odehnal a z dálky pálící Vašíček. Brankáře Keržakova znovu prověřil až v 22. minutě Mudra, gólman Machačkaly ale jeho pokus vyrazil. Náš tým byl nadále aktivnější a jeho snaha se mu vyplatila ve 43. minutě. K sólu se vydal Anes Haurdić, narazil si ve vápně míč s Vašíčkem a posléze bosenský záložník obhodil vybíhajícího brankáře.

Do druhé půle se znojemská sestava značně obměnila a omladila. Machačkala začal mít herně více navrch, ale dlouho se nemohla prosadit, díky skvělým zákrokům Hrubého. V 63. minutě byl ale náš gólman krátký na dorážku Vladimira Soboleva. Na vzrůstající tlak ale svěřenci trenéra Kalvody zareagovali skvěle. Reljić si to namířil do vápna a vybojoval penaltu. K té se postavil Todor Yonov a nedal brankáři žádnou šanci.

O pár okamžiků však musel znojemský kapitán odstoupit kvůli tržné ráně na hlavě a smůla se tak zřejmě našeho týmu nechce pustit. Anži se tlačila za vyrovnáním, ale proti byl Hrubý, který zlikvidoval velkou šanci Serděreva, který byl ve druhé půli hodně agilní.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies