FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka ve Varnsdorfu padla, řádil Rudnickij

V a r n s d o r f - Domácí nedali naší omlazené sestavě v utkání 42. kola Juniorské ligy žádnou šanci. Roli popravčího na sebe vzal v nadsázce Pavlo Rudnickyj. Člen varnsdorfského A-týmu dokázal vstřelit čtyři branky. Svoji porci si rovnoměrně rozdělil, v každé půli přidal dvě branky. Jednu branku navíc ještě přidal Spáčil. Náš tým už jen v závěru utkání korigoval skóre brankou Kolaříka.

 
 
42.kolo, čtvrtek 15.5.2014
FK Varnsdorf - 1.SC Znojmo FK  5:1  (2:0)
Branky: 17., 38.(pen.), 67. a 74. Rudnickij, 80. Spáčil – 90. Kolařík.
ŽK: 22. Prieložný.
Rozhodčí: Jaroslav Bílek - Jiří Kříž, Šimeček
FK Varnsdorf: Klouda – Filip, Čurgali, Ruszó (70. Mpong), Šimoník, Knížek (60. Vála), Černý, Šťastný (46. Halbich), Tvaroha, Rudnickij (75. Kučera), Prieložný (67. Spáčil).
1.SC Znojmo FK: Konvalina - Borovec (56. Le Ming), Jurić, Pokorný, Morong - Hrazdílek, Slavík - Janák (66. Aksoy), Stáňa, Jarić (75. Kolařík) - Kirschner (68. Landšperský).

Komentář k zápasu

Na sever Čech přicestovala výrazně omlazená sestava Znojma a musela od začátku utkání čelit aktivní hře domácích. Nicméně do první šance se dostali Jihomoravnaé, rychlý kontr po rohovém kopu hostí zakončoval Jarič, ovšem brankáře nepřekonal. Varnsdorf se své možnosti dočkal v 16. minutě, ale Konvalina se zaskvěl proti střele Prieložného i pokusu Rudnického. Právě člen A-týmu druholigového celku z Varnsdorfu dělal velké problémy znojemské obraně. O minutu později už se Pavlo Rudnickij prosadil a rozhodně neřekl své poslední slovo.

V 38. minutě totiž zahrávali domácí rohový kop a opět se k němu postavil zkušený Pavlo Rudnickij a brankáři Konvalinovi nedal šanci. Varnsdorf tak šel do kabiny za pohodlného dvou brankového náskoku. Znojmo už více v první půli zahrozit nedokázalo.

Do druhého dějství hosté vstoupili přímým kopem Jariće, z brankové čáry však dokázal míč odvrátit Filip. Pak už ale muselo Znojmo sledovat střelecký koncert, který měl na svědomí opět Pavlo Rudnickij. V 67. minutě nejprve završil hattrick a v 74. dokonce přidal čtvrtý gól, když do prázdné brány zakončil ukázkovou souhru. Černý znojemský den pak dovršil pátou varnsdorfskou brankou Michal Spáčil. Přece jen se ale Znojmo dočkalo čestné branky, kterou v závěru utkání vstřelil Štěpán Kolařík.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies