FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O prohře Juniorky v Příbrami rozhodla druhá půle

P ř í b r a m / Z n o j m o - Juniorce se v Příbrami favoritovi uloupit body nepovedlo. První poločas se obešel bez branek, klíčová chvíle však přišla hned v úvodu druhého dějství, kdy se domácí dostali do vedení. Náš tým nedokázal na inkasovaný gól odpovědět a Příbram své vedení ještě třemi góly potvrdila. Už ve čtvrtek čeká Znojmo domácí zápas s Bohemians 1905.

 
 
29.kolo, pondělí 31.3.2014
1.FK Příbram - 1.SC Znojmo FK  3:0  (0:0)
Branky: 46. a 85. Řezáč, 70. Šípek.
ŽK: 24. Stáňa
Rozhodčí: O.Berka - Miroslav Fišer, Vlček
1.FK Příbram: Rondzik – Barák, Krameš (76. Hlinka), Šindelář (67. Tregler), Divíšek, Bolina (70. Junek), Kvída, Kdolský, Kraut, Řezáč, Šípek
1.SC Znojmo FK: Doleček - Šálek, Pokorný, Jurić, Hříbek - Hrazdílek, Liener - Stáňa (73. Bogner), Okujama (67. Nehyba), Gál-Andrezly - Kirschner.
Počet diváků: 120

Komentář k zápasu

Sotva dorazil A-tým z Prahy po utkání ze Spartou, vyrazila juniorka po podobné trase k zápase s Příbramí. Ve výpravě byl i nový hráč na zkoušku Japonec Okujama, o kterém v průběhu týdne zjistíme více informaci. Ale pojďme již k samotnému utkání. Domácí tým byl favoritem, a také začal pěkně zostra. Ve čtvrté minutě se dostal po rohu k hlavičce Divíšek, Doleček byl ale připravený. Znojmo kontrovalo šancí Pokorného, který ale ve 13. minutě svým pokusem bránu těsně přestřelil.

Šance poté dlouhou ustali. Až ve 31. minutě měl velkou možnost Okujama, ale z bezprostřední blízkosti se nedokázal prosadit. V závěru půle se pak krásnou individuální akcí prezentoval domácí Bolina. Ten prošel celou obranu, ale v zakončení si nepočínal stejně zdatně. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Nástup do druhého dějství měla rozhodně lepší Příbram. Už ve 46. minutě totiž dokázala vsítit vedoucí gól. Filip Řezáč se prezentoval menším sólem a dokázal prostřelit i brankář Dolečka. Domácí byli nadále o něco aktivnější, náš tým se snažil v útoku také hrozit, ale vyjma střely Gála-Andrezlyho se mu příliš branku brankáře Řezáče ohrozit nedařilo.

Pojistka pro soupeře přišla v 70. minutě, kde se prosadil překvapivou střelou Ondřej Šípek. Příbram mohla přidat i třetí gól ale Junek pálil pouze do břevna. Ale i ten nakonec bohužel přišel, když dal konečnou tvář skóre Filip Řezáč.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): První poločas v Příbrami byl slušný, měli jsme i nějaké šance. Kdybychom je proměnili, tak se zápas mohl vyvíjet jinak. Bohužel v druhé půli jsme hned na začátku udělali chybu a mužstvo asi pod dojmem inkasovaného gólu nehrálo tak, jak by mělo. Dostali jsme druhý gól a bylo v podstatě po zápase.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies