FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Doleček čaroval, ale prohře juniorky v Jablonci nezabránil

Doleček čaroval, ale prohře juniorky v Jablonci nezabránil J a b l o n e c / Z n o j m o - Podobný zápas jako v pátek proti Slavii Vlasta Hrubý, zažil gólman juniorky Jiří Doleček v Jablonci. Zneškodnil několik velkých šancí, ale náš tým přesto prohrál. Přitom se dostal jako první do vedení. Ve 20. minutě se trefil Erik Liener. Jenže Jablonec dokázal rychle skóre otočit a v druhém poločase si vedení pojistil.

 
 
27.kolo, pondělí 17.3.2014
FK Jablonec - 1.SC Znojmo FK  3:1  (2:1)
Branky: 22. a 27. Moulis, 66. Moulis – 20. Liener
ŽK: 87. Zeba
Rozhodčí: Jan Váňa - Kryštof Mencl, Martínek
FK Jablonec: Krásný – Landovský, Vaníček, Okleštěk (76. Ledecký), Štemberk (82. Sedláček), Drozd, Gebert (64. Rozkvět), Vodička, Skwarczek, Moulis, Rossi.
1.SC Znojmo FK: Doleček - Šálek (46. Honz), Pokorný Jurić (76. Landšperský), Hrazdílek - Zeba, Liener - Gál-Andrezly, Juhaňák (46. Holčapek), Stáňa - Bogner (60. Kirschner).

Komentář k zápasu

V sestavě našeho týmu se objevil Peter Gál-Andrezly, který se vrátil po zranění a juniorka je dobrou možností pro rozehrání. Slovenský záložník však musel sledovat ve 4. minutě první velkou šanci Jablonce. Štemberk ale sám proti Dolečkovi neuspěl. Za juniorku Jablonce nastoupil i Tomáš Okleštěk, bylo to tak velmi zajímavé setkání. Hosté byli nadále aktivní a Doleček se musel hodně činit, v 11. minutě bravurně zlikvidoval střelu Skwarczeka.

Jablonec sice měl podstatný tlak, ale do vedení se dostalo Znojmo. Ve 20. minutě chyboval proti centru brankář Krásný a pro Erika Lienera už to byla jednoduchá úloha. Vedení ovšem nevydrželo dlouho. Doleček sice ještě vychytal Moulise, z následného rohu ale vyrovnal Filip Drozd. Jablonci se pak ještě povedlo dostat v první polovině do vedení. Aktivní Pavel Moulis využil dobrou kombinací s Oklešťkem a v zakončení se nemýlil. K vidění pak byla také šance Andrezlyho a Moulise. Kralovali však oba brankáři.

Stejně jako minulý týden mělo Znojmo vstup do druhé půle výrazně lepší. Aktivita vyústila v šance Pokorného a Zeby. Netrvalo ale dlouho a k moci se opět drali domácí, Skwarczek trefil tyč a v 66. minutě zásluhou druhé branky Pavla Moulise dali domácí pojistku na své těsné vedení.

I v následujících minutách měli Jablonečtí převahu, stejně jako celý zápas pak nejvíce zlobil Moulis. Ten si dělal zálusk na hattrick, ale výrazně proti byl i přes tři inkasované branky skvělý Doleček. V závěru pak mohl korigovat ještě skóre svojí dalekonosnou střelou Stáňa, ale olízl pouze brankovou konstrukci.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Tentokrát to byl oboustranně velice kvalitní zápas. Už vzhledem k tomu, že Jablonec byl posílen o několik hráčů A-týmu. Hrál Okli (Tomáš Okleštěk pozn. red.), Rossi, Moulis a další. Takže kvalita tam opravdu byla. Bylo to takové svižné utkání nahoru, dolů. Ujali jsme se vedení, ale pak jsme nezvládli standardku a soupeř se ještě do přestávky dostal do vedení. Nicméně v dalším průběhu utkání jsme ještě měli nějaké dobré brejkové příležitosti, kdy třeba Peter Gál-Andrezly šel sám na brankáře. Troufnu si říct, že to byl dobrý zápas i přístupem, nebyl žádný problém. Rozhodla větší herní kvalita Jablonce.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies