FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

I Juniorka načala jaro remízově, hrála bez branek s Třincem

J e v i š o v i c e - Na umělé trávě v Jevišovicích se hrál vyrovnaný fotbal. V první půli měli více ze hry naší fotbalisté, v této druhé naopak hráči Třince. V utkání byly k viděni tři nastřelené brankové konstrukce, gól však žádný. Oba týmy se tak rozešly smírně a zaslouženě remízou. V tabulce tak zůstává mezi Znojmem a Třincem stále dvoubodový rozestup.

 
 
24. (UT Jevišovice), pondělí 24.2.2014
1.SC Znojmo FK - FK Třinec  0:0  (0:0)
ŽK: 64. Zeba.
Rozhodčí: Jana Adámková – Zdeněk Dobrovolný, Gabriela Hanáková.
1.SC Znojmo FK: Doleček (K) – Hrazdílek, Pokorný, Jurić, Cihlář (46. Honz) – Liener, Zeba – Stáňa, Celik, Jarić – Kirschner
FK Třinec: Rohel – Roman, Joukl, Trajkovski (74. Machala), Bulawa, Hála, Wojnar, Sporysz (K), Voves, Švábík (87. Kufa), Dedić
Počet diváků: 60

Komentář k zápasu

Hosté začali utkání poměrně aktivně a už v sedmé minutě měl brankář Doleček výraznější práci. Po rohovém kopu a menší rozehře se k míči dostal Wojnar, obhodil si protihráče a svojí střelou vyprášil Dolečkovy rukavice. Třinecká aktivita se ale postupně vytratila. Ve 23. minutě měl ještě Švábik zajímavou možnost, při které ale nezachoval chladnou hlavu a přestřelil bránu, pak už útočili domácí.

Karta se obrátila, ovšem Znojemští hráli i navzdory svojí převaze mnohdy značně komplikovaně na úkor jednoduchosti, i proto se do zakončení dostávali velmi zřídka. Navíc si museli dávat pozor i na zadní vrátka. V 36. minutě musel vyškrábnout Doleček nadějnou třineckou střelu z pod břevna. Jihomoravané ale o svoji velkou šanci nepřišli, v 39. minutě pálil Liener do tyče a dostal se i k nebezpečné dorážce. Rohel ale nekapituloval.

I do druhého dějství se snažili hosté vstoupit aktivně, jejich úvodní nápor ovšem trval pouze chvíli. Přesto můžeme konstatovat, že Třinec měl v druhé půli více ze hry a Doleček musel likvidovat několik nebezpečných střel. V 58. minutě ho zachránilo při parádní střele Hály dokonce břevno. To se zachvělo ještě jednou, když ho přímo z rohového kopu orazítkoval Wojnar.

Domácí o sobě také dávali vědět, chyběl jim však ten pověstný finální krok, aby se dočkali vedoucí branky. Blízko k němu měl v 81. minutě po dobrém prudkém centru před bránu Kirschner, skóre se však neměnilo. Oba týmy se tak nakonec rozešly po zásluze smírně a na úvod jara si připisují po bodu.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo) - S naší předvedenou hrou nejsem spokojen. Hráče jsem nabádal k jednoduchosti, protože hřiště je zde úzké. Věděli jsem o tom, že Třinec bude dobře napadat, což potvrdil. Soupeř byl běhavější, my jsme hráli komplikovaně. Šance byly na obou dvou stranách, gól však nepadl, takže asi zasloužená remíza.

Kamil Papuga (Třinec) - Vzhledem k tomu, že se hraje na umělce, tak to mají kluci složitější v práci s míčem. Hřiště bylo úzké, i proto to bylo spíše takové bojovné utkání. Jsem celkem spokojený, protože proti podzimu jsme vyměnili skoro celé mužstvo. Hodně nám pomohl Peťa Wojnar z A-týmu, který si šel zahrát kvůli zápasové zátěži a my jsme zato rádi. Zařazujeme do kádru sedm nových hráčů, takže já jsem byl po stránce nasazení spokojený, chybělo tam trochu trpělivosti a fotbalovosti v zakončení. Myslím, že alespoň jeden gól jsme měli v druhé půli vstřelit. Dvakrát míč padl na břevno. Musím být ale objektivní a říct, že i Znojmo mělo v první půli nebezpečné momenty. Remíza spravedlivá.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies