FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zápas proti Táborsku? Červená karta, hattrick Tomečka a 3 body

Zápas proti Táborsku? Červená karta, hattrick Tomečka a 3 body S e z i m o v o Ú s t í / Z n o j m o - Velice zajímavou podívanou nabídl zápas třináctého kola Juniorské ligy mezi Táborskem a Znojmem. Výsledek 1:1 po první půli nesliboval nějaké brankové hody, přesně to však ve druhé půli následovalo. Znojmo se dostalo do vedení 3:1. Pak ovšem hrálo od 66. minuty v oslabení po vyloučení Juriće a Táborsko přesilovku využilo a dokázalo vyrovnat. V nastaveném čase ale vystřelil tři body našemu týmu Václav Tomeček, který tak dokonal hattrick.

 
 
13.kolo, pondělí 30.9.2013
FC Silon Táborsko - 1.SC Znojmo FK  3:4  (1:1)
Branky: 30. a 69. (pen) Džafić, 85. Musiol – 31. Hrošovský, 51., 60., a 90+2. Tomeček.
ŽK: 46. Zítek – 32. Jurić, 43. Akpem.
ČK: 66. Jurić.
Rozhodčí: Ondřej Lerch - Tomáš Kovařík, Pavel Rejžek.
FC Silon Táborsko: Winter – Zítek (52. Hergesell), Kukučka (69. Brůžek), Čivič, Horváth, Laptev, Džafić, Sazma, Musiol, Potočný, Hric.
1.SC Znojmo FK: Doleček – Zeba (83. Hlávka), Simerský, Kirschner (69. Juhaňák), Šrámek (19. Jurić), Kabokeme (74. Hověz), Tomeček, Stáňa, Hrošovský, Akpem, Melecha.
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Vzájemné ostřelování z úvodu zápasu vedlo v patnácté minutě k první dobré možnosti Táborska. Simerský ale za pět minut dvanáct odvrátil míč z hlavy Lapteva. Džafić se posléze dostal ke střele, ale zasáhl brankář Doleček. Nicméně ve 30. minutě už znojemský brankář kapituloval. Potočného střelu ještě vyrazil, na dorážku Adnana Džafiće už ale nestačil. Hosté ale odpověděli takřka bleskově. Patrik Hrošovský navázal na úspěšnou sobotní trefu z Gambrinus ligy proti Mladé Boleslavi a šikovně přehodil brankáře Wintera. A mohlo být pro náš tým ještě lépe. Kirschner ovšem hlavičkoval těsně vedle tyče.

Druhé dějství začalo svižně a svůj gólový účet si otevřel v 51. minutě Václav Tomeček, jenž poprvé rozvlnil síť. O tři později mohl kontrovat Džafić, jeho tečovanou střelu dokázal Doleček s velkou námahu vyrazit. V 60. minutě pak mohl znojemský brankář sledovat úprk svého spoluhráče Václava Tomečka vstříc druhé brance. Ten udělal brankáři Winterovi kličku a poslal míč do prázdné brány.

Hosté to sice nezabalili, ale ten pravý impuls přišel až s vyloučením Juriće, který šel do sprch po druhé žluté v 66. minutě. Krátce nato trefil Potočný břevno, Táborsko ovšem skórovalo až z pokutového kopu. Úspěšném exekutorem byl Adnan Džafić. Dlouho pak Znojmo soupeři odolávalo, jenže v 85. minutě nakonec kapitulovalo. Potočný oslovil Zbyňka Musiola před prázdnou bránou a ten už si s lehkou situací poradil. Vypadalo to tedy, že oba týmy se rozejdou do kabin za nerozhodného výsledku. Ovšem osud utkání vzal do svých rukou hrdina utkání Václav Tomeček. Po hrubce domácí obrany se dostal sám před Wintera, opět mu udělal kličku jako při druhém gólu a vystřelil svému týmu tři body.

Ohlasy

Tibor Duda (1.SC Znojmo): S výsledkem jsem spokojený. Venku jsem dali čtyři branky, což je z našeho pohledu jedině dobře. Samozřejmě mě potěšilo, že se střelecky prosadil Venca Tomeček. Asi mu pomohlo sobotní nasazení v lize proti Mladé Boleslavi, kde přihrával na druhý gól Patriku Hrošovskému. Pro všechny a pro tým je jedině dobře, že se mu povedlo vstřelit tři branky. Společně s Patrikem Hrošovským to v juniorce v pondělí zvedli. Zápas to byl oboustranně kvalitní. Vedli jsme 3:1, ale po vyloučení jsme měli problémy v defenzivě a soupeři se podařilo vyrovnat. Už to vypadalo na remízu, nicméně štěstí se usmálo na naši stranu. S výsledkem jsem spokojený, s výkonem...je určitě pořád, co zlepšovat.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • Sestřih Juniorky: Táborsko - 1.SC Znojmo FK 3:4 | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies