FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dukla připravila juniorce těžkou porážku

Dukla připravila juniorce těžkou porážku Z n o j m o - Výsledkově nejhorší zápas mají za sebou v letošní premiérové sezóně Juniorské ligy znojemští fotalisté. Ve 12. kole přijela na jih Moravy ve formě hrající Dukla Praha a svoji aktuální formu ukázala se vším všudy. Vedení hostů 1:0 z první půle ještě nic neřešilo, ovšem Pražané dokázali v druhém dějství přidat další tři přesné zásahy, což znamenalo jasnou výhru.

 
 
12.kolo, pondělí 23.9.2013
1.SC Znojmo FK - FK Dukla Praha  0:4  (0:1)
Branky: 24. a 77. Kunić, 61. Preisler, 71. Juroška.
ŽK: 28. Buchta, 39. Melecha – 59. Begić, 84. Tetour.
Rozhodčí: Milan Plesar - Jan Paták, Jiří Hrůza
1.SC Znojmo FK: Doleček (K) – Šrámek, Jurić, Simerský, Melecha – Buchta, Zeba – Stáňa (68. Čermák), Kabokeme (72. Juhaňák), Tomeček – Kirschner (62. Hověz).
Trenér: Tibor Duda.
FK Dukla Praha: Malý -Brejcha, Juroška (K), Preisler, Milec (80. Klar), Kolmistr (46. Vopat), Bartůněk, Tetour, Kunić (78. Toman), Reiter, Begić.
Trenér: Jaroslav Hynek.
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Zápas lépe začal hostující tým, který měl více míč na kopačkách a i směrem do útoku byl aktivnější. Žádnou vážnější šanci si ale Pražané nedokázali vypracovat a právě Znojmo pak začalo být směrem dopředu daleko odvážnější. Pokud pomineme náznak dobré šance ještě ze sedmé minuty po centru na Kirschnera, tak situaci z dvacáté minuty můžeme hodnotit již jako plnohodnotnou šanci. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Buchta, jenž byl úplně osamocený. Hlavičkoval však v záklonu a tím také zákonitě nepřesně.

Když už to vypadalo, že by Znojmo mohlo zužitkovat svoji menší převahu, Dukla udeřila. Centr z pravé strany našel ve 24. minutě před znojemskou bránou úplně volného Petara Kuniče. Ten byl v tak komfortní situaci, že si mohl vybrat, kam míč hlavou umístí. Brankář Doleček si sice na míč ještě sáhl, ale nebylo mu to nic platné. Dobrou šanci na vyrovnání měl po nepřesné rozehrávce brankáře Malého Zeba, ale bránu pouze přestřelil.

Začátek druhého dějství nasvědčoval, že by mohli domácí sahat po brzkém vyrovnání. V 48. minutě šel totiž sám na bránu Kabokeme, ale jeho zakončení bylo málo razantní. Opak byl, ale pravdou. Už o dvě minuty později mohla Dukla zvýšit svůj náskok. Doleček ale dokázal zlikvidovat střelu Tetoura i dorážku Kuniće. Pražané se ovšem druhé branky přece jen dočkali. V 61. minutě dostal Dominik Preisler přihrávku za obranu a tváří v tvář Dolečkovi už si věděl rady.

Dukla hrála ve velké pohodě a pramenily z toho další góly v síti Znojma. Nejprve v 71. minutě sehráli hosté skvěle signál po standardní situaci, kterou zakončoval Jan Juroška. O šest minut později pak přidal svoji druhou branku v zápase Petar Kunić, když mu před brankou stačilo pouze nastavit nohu. Dalších pohrom už byli ale Znojemští ušetřeni.

Ohlasy

Tibor Duda (1.SC Znojmo): V tomto zápase nás Dukla předčila ve všech aspektech - v nasazení, v bojovnosti, v práci s míčem. Naprosto zasloužená porážka. Jsem hluboce zklamán z přístupu některých hráčů, zejména z kádru A-týmu. Takhle se o sestavu v lize nehraje.

Jaroslav Hynek (Dukla Praha): Utkání se nám povedlo úplně fantasticky. Po prvním vítězství venku v Hradci Králové jsme chtěli ve Znojmě potvrdit vzrůstající tendenci našeho výkonu. Myslím, že se nám to podařilo a jsem rád, že jsme vyhráli další zápas venku. Ze čtyř utkání, které byly v posledních čtrnácti dnech, jsem třikrát udrželi čisté konto a čtyřikrát vyhráli. Myslím, že můžeme být spokojeni. Dnes jsme Znojmo jak přestříleli, tak i přehráli. Vítězství je zasloužené.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • Sestřih duelu juniorky: 1.SC Znojmo FK - Dukla 0:4 | přehrát
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies