FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jediný gól rozhodl o prohře juniorky na Slovácku

U. H r a d i š t ě / Z n o j m o - Stejně jako A-tým, ani znojemská juniorka ze svého venkovního tažení body nepřivezla. Na Slovácko měla ale k bodům blízko, opět však doplatila na neproměňování šancí. Hosté svoji velkou tutovku v první půli v gól nepřetavili, domácí předvedli opak. V 76. minutě se trefil Bartoš. Znojmo již na tuto branku odpovědět nedokázalo.

 
 
8.kolo, pondělí 2.9.2013
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště) - 1.SC Znojmo FK  1:0  (0:0)
Branky: 76. Bartoš
ŽK: 11. Křivánek, 86. Holek – 36. Melecha, 66. Zeba, 72. Jurič, 74. Tomeček, 86. Odehnal.
Rozhodčí: Machálek - Kordula, Ogrodnik
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště): Fryšták – Malý, Křivánek, Machač, Bartoš, Jeleček (90. Michna), Prajza, Kolínek (77. Břečka), Fojtášek, Holek (89. Trajtel), Kübl.
1.SC Znojmo FK: Drobisz – Jurič, Zeba, Kirschner (77. Hájek), Šrámek, Tomeček, Odehnal, Stáňa, Juhaňák, Hrošovský, Melecha.
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

V první půli byl spíše k vidění bojovný fotbal, který ale také přinesl své zajímavé momenty. První střelu na bránu vyslal už v druhé minutě Holek, ale Drobisz neměl ani ten nejmenší problém. Na druhé straně se osmělil jako první Tomeček, jeho střela z úhlu ale hostujícího gólmana Fryštáka nepřekvapila.

Všechno to však nebyly nějaké tutovky, do té se mohl v 14. minutě dostat až Kübl, na poslední chvíli ho dobrým obranným zákrokem zastavil Odehnal. Znojmo dobře bránilo a vyčekalo si i svoji obrovskou šanci. Stáňa převzal přihrávku ve vápně a zkoušel obstřelit brankáře Fryštáka, společně s ním však přestřelil i bránu a ukázal na hlavní problém našeho týmu v posledních zápasech.

Druhé dějství přineslo více aktivity ze strany domácího týmu. Už ve 49. minutě pálil z otočky Křivánek, ale mířil těsně vedle tyče. Opravdu obrovskou šanci na vedení ale Slovácko spálilo v 56. minutě, kdy si na zadní tyč naběhl Kübl, ovšem orazítkoval pouze tyč. Až na tyto okamžiky se Znojmo úspěšně bránilo a vypadalo to, že remízu nakonec ubojuje.

Šestasedmdesátá minuta ale všechno změnila. Domácí vhodili dlouhý aut do vápna, kde byl míč prodloužen ještě hlavou a nekrytý Jan Bartoš poslal rybičkou svůj tým do vedení. Nejen však do vedení, ale také ke třem bodům, další branku už v utkání totiž nepadla. Jihomoravané už vyrovnat nedokázali a po výborném začátku ligy, už delší čas čekají alespoň na bod.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Bylo to oboustranně velice kvalitní utkání. Kluci plnili, to co se jim řeklo. Rozhodlo opět to, že jsme nedali stoprocentní šanci. Slovácko nám pak dalo před koncem takový náhodný gól z autu, který propadl do vápna a nezachytili jsme náběh Bartoše. Musím ale říct, že až na výsledek to nebylo špatné.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies