FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Překvapení v Židenicích na náš úkor

V sestavě s Minarechem a Schneiderem se našemu béčku, které hrálo ve stejnou dobu jako náš druholigový tým, výsledkově nedařilo, a přestože do té doby neinkasovalo a oba předchozí zápasy vyhrálo, a prohrálo těsně v Obřanech, kde tento duel odehrály s námi domácí a do té doby poslední Židenice. Alespoň o bod jsme přiši pár minut před koncem zápasu.

 
 
4.kolo, sobota 28.8.2010
ČAFC Židenice Brno - 1.SC Znojmo-mládež, spolek B  2:1  (1:1)
Branky: 44.Kostka, 87.Mikšovský P. - 43.Baláž z pen.
ŽK: Gaňa, Kostka
ČAFC Židenice Brno: Konečný M. - Duchovný, Němeček, Konečný R. (65. Gaňa), Bím - Neumann (87. Bělohlávek), Kostka, Mikšovský P., Motyčka - Polák, Stehlík (78. Mikšovský M.)
1.SC Znojmo-mládež, spolek B: Svatuška - Müller, Helebrant (56.Palička st.), Alexa, Švarc - Zach (46. Zifčák L.), Schneider, Baláž, Veselý - Štajner, Minarech
Počet diváků: 50

Komentář k zápasu

Po vynikajícím nástupu do nové sezóny 2010/2011 zavítala rezerva na hřiště soupeře, který řeší složitou situaci ve svém klubu. S místním Sokolem vedou boj o prostory na stadionu a i zřejmě finanční situace donutila klub se zbavit svých hráčů, kteří zatěžovali jeho rozpočet. A tak v zápise domácího mužstva se objevily převážně ročníky 90 a výše. Ale ani naše rezerva nepřijela do Brna bez potíží se sestavou. Na ní se očividně odrazil taktéž sobotní zápas prvního týmu v Třinci. Lavička náhradníků tak byla zaplněna pouze trenérem a Lukášem Zifčákem. Navíc od 53´odsoupil pro zranění Olda Helebrant a v 70´odkulhal na lavičku i Baláž. A tak béčko dohrávalo celých dvacet minut v deseti lidech, s dorostencem v brance a ve stoperské dvojici Palička, Alexa. Brankář Svatuška musí sklidit, hlavně za posledních dvacet minut, pochvalu. Zlikvidoval nejméně tři židenické veliké šance. Za to na druhé straně musí hodně zpytovat svědomí Zifčák, kdy se mu v krátké době naskytly dvě šance na skórování.

Zápas byl od začátku vyznačen spousty osobních soubojů a neproměněných šancí na obou stranách. A tak z jedné šance hostů a po pěkné kombinaci Schneider, Baláč, Štajner vyrobil domácí obránce faul v pokutovém území. Z penalty se Baláž nemylil – 41´ 0:1. Domácí ale ještě rozradostněné hosty málem potrestali, když hned z rozehrávky na půli hřiště trefil Neuman břevno. Domácí se ale radovali o minutu později a do šatny se šlo s nerozhodným výsledkem. 43´ 1:1 Kostka.

Druhá půle se nesla ve stejném fotbalovém pojetí jako první. Ani jedna strana nechtěla nechat body soupeři. Trošičku nebezpečněji vypadaly šance domácích, ale zůstaly neproměněny jako šance hostů. V době, kdy už trenér hostů uděloval pokyny uhrát příznivý výsledek za dané situace – zranění, dohrávání dvacet minut v deseti, přišla chyba v rozehrávce a přesto že, Svatuška v brance Znojma čaroval s polečně se stoperskou dvojicí, stálo při domácích štěstí a odehraný míč se odrazil na hranici šestnáctky k volnému hráči a ten neměl problém jej poslat do odkryté branky. 84´2:1 Mišovský P. Závěrečná snaha hostů ještě něco změnit již byla marná. A tak po dvou kolech vyšla naše rezerva na prázdno. Ovšem za svůj herní projev se nemusejí znojemští stydět. Jediné co je může trápit, je snad jediná chyba právě z 84. minuty.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies