FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ani béčko neuspělo...

Ani béčko neuspělo... Ani pro náš B-tým nebyl první školní den úspěšný. Vzápase předehrávaného kola krajského přeboru podlehl doma nováčkovi soutěže a navíc dohrával bez jednoho vyloučeného...

 
 
1.kolo, středa 1.9.2010
1.SC Znojmo-mládež, spolek B - TJ Slovan Bzenec  2:3  (1:1)
Branky: Schneider, Palička - Kasala, Linhart (PK), Pyclík
ČK: Helebrant
1.SC Znojmo-mládež, spolek B: Mucha - Švarc, Mička, Helebrant, Müller - Veselý, Alexa, Schneider, Zach - Zifčák L. (1.Palička st.), Štajner
TJ Slovan Bzenec: Pelíšek - Hrotek, Linhart, Škodík, Šifel, Tichý, Šafář, Ingr, Dulovecz, Kasala, Valenta - Pyclík

Komentář k zápasu

Jak šly minuty:

1´ - Zičák jde do hlavičkového souboje s hostujícím Hrotkem, dochází ke srážce hlavami. Zifčák musí odstoupit, nastupuje Palička st.
23´- Švarc dává přihrávku vzduchem za obran, Schneider postupuje sám na branku, ale skákavý míč netrefuje dobře a trefuje hostujícího golmána do nohy.
29´ - hostům nevychází ofsajdová past, Veselý nabíhá z druhé vlny, dává míč po zemi pod sebe a Schneider už nemá problém skórovat – 1:0.
31´ - po ojedinělé akci hostů po zbytečné ztrátě míče se ocítá hostující hráč sám před brankářem Muchou a dává se štěstím na 1:1.

47´ - Palička dává nádhernou kolmici za obranu na Schneidera, který v náběhu sám před brankářem střílí, ale golman konečky prstů vytlačil na roh.
53´ - po chybné rozehrávce domácích se řítí hostující hráč sám na branku, se štěstím protlačil míč přes vyběhnuvšího Muchu a běží sám na prázdnou branku. Helebrant ve snaze zabránit brance hostujícího hráče podráží, je vyloučen a následuje penalta, kterou hosté proměňují – 1:2.
63´ - hostující záložní sbírá odražený míč, naznačuje přihrávku a míří od půlky hřiště sám na branku. Přesto, že byl tísněn dvěma obránci skóruje – 1:3.
69´ - Domácí neskládají zbraně a střelou z přímého kopu snižuje Palička st. - 2:3.

Navíc však už domácí neměli síly a prohráli s Bzencem 2:3.
 
Zápasový servis

Další

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies