FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U11: Úspěch jako hrom! Vlci vybojovali vstupenku na prestižní halový turnaj

U11: Úspěch jako hrom! Vlci vybojovali vstupenku na prestižní halový turnaj O s t r a v a / Z n o j m o - Na konci září se vydala naše jedenáctka na turnaj do Ostravy pod názvem Canis Cup, který pořádá Akademie Baníku Ostrava pro partnerské kluby. Turnaj je zároveň kvalifikací na prestižní Memoriál Evžena Hadamczika - nejstarší halový turnaj v Česku. Vlci jeli na sever s jednoznačným cílem, pro zlato.

 
 
 

Ostravská mise začala už velmi brzy, přeci jen z jihu Moravy to na sever zrovna není blízko. „Museli jsme brzy vstávat a už v pět ráno vyrazit do Ostravy. První zápas nás čekal už v 8:30. Ze všech týmů pro nás byla cesta nejdelší, takže to bylo pro kluky náročné,“ popisoval kouč Peter Balta. Celkově čekalo na Vlky deset zápasů. „Bylo to formátu 4+1, na který už nejsme úplně zvyklí. Některé nás překvapily, některé jsme nezvládly, ale více bylo těch, které se nám vydařily,“ zmiňuje kouč.

Jediné ztráty bodů jsme zaznamenali po remíze s Hodonínem a prohře s polským týmem Akademia Pilkarska Bumerang. „Vše se rozlousklo úplně v posledním zápase proti Havířovu. Kdybychom prohráli nebo remizovali, tak skončíme druzí, případně třetí. Utkání se pro nás nevyvíjelo dobře, prohrávali jsme 0:1, ale ještě jsme posbírali zbytek sil a vycenili zuby. Duel jsme otočili a vyhráli 3:1,“ pravil spokojeně lodivod Vlků, který chválil výkon svých svěřenců i organizaci turnaje. „Měli jsme obrovskou radost z vítězství, bylo to vidět i na dětech, organizace turnaje skvělá, stejně jako výkon kluků, musím je pochválit.“ Ještě k dobru přidáme, že nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen znojemský Jonáš Lössl. Vlci se tak po prvním místě na Canis Cupu mohou v listopadu těšit na Memoriál Evžena Hadamczika. Účastníci turnaje mluví za vše - Udinese, Sparta Praha, Slavia Praha, Baník Ostrava, Žilina, Slovan Bratislava a mnoho dalších špičkových týmů.

VÝSLEDKY: Frýdek-Místek - 1. SC Znojmo 1:7 (Balta Hitčenko, Brtník 2, Štrombach, Lössl 2), 1. SC Znojmo - Brušperk 6:0 (Plechatý, Lössl, Balta, Heger, Hitčenko, Lössl), Velké Meziříčí - 1. SC Znojmo 1:2 (Lössl 2), 1. SC Znojmo - Petřkovice 9:0 (Brtník 2, Hitčenko 2, Piskač 2, Heger, Balta, Plechatý), Akademia Pilkarska Bumerang - 1. SC Znojmo 4-2 (Lössl, Balta), 1. SC Znojmo - Sparta Brno 1:0 (Lössl), Krnov - 1.SC Znojmo 0:5 (Hitčenko 3, Kůra, Balta), 1. SC Znojmo - Hodonín 2:2 (Kůra, Lössl), Hlučín - 1.SC Znojmo 0:2 (Kůra, Piskač), 1. SC Znojmo - Havířov 3:1 (Kůra, Štrombach, Lössl)

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Akademie FC Baník Ostrava (@akademiefcbanikostrava)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies