FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čtrnáctka nedala Spartě Brno šanci, úspěšná dotahovaná U15

Čtrnáctka nedala Spartě Brno šanci, úspěšná dotahovaná U15 Z n o j m o - V neděli sehráli na Čafce naši starší žáci v rámci druhé nejvyšší žákovskou soutěže velmi zajímavé zápas proti Spartě Brno. Patnáctka měla namále, když musela po první půli dotahovat dvoubrankové manko, což se nakonec povedlo. Utkání provázely velké emoce ze strany hostující lavičky, trenér hostů Marek Střeštík dokonce vyfasoval červenou kartu. U14 měla "pohodovější" zápas, na hřišti byla především v druhé lepším týmem.

 
 
 

U15 | 6.k. MSŽD.: 1. SC Znojmo - Sparta Brno 2:2 (0:1)

Branky: 46. a 78. V. Kučera - 13. Toman a 15. Kudělka.

Sestava Znojma: Loskot - Zámostný, R. Prukner (63. O. Nahodil), Pet. Šuba (c), V. Kučera, Jelínek (56. Výplach), O. Částek (71. Jakub Vorlický), D. Kříž, T. Kříž, Vašíček (56. Vojtíšek), Müller (63. D. Svoboda).

Trenér Václav Dvořák: Utkání se pro nás vůbec nevyvíjelo dobře. První poločas jsme neudrželi míč nahoře, byli jsme pomalí, scházela myšlenka, a když už jsme měli vyřešit finální přihrávku nebo koncovku ve stoprocentní šanci, tak nám chyběla přesnost. I přesto, že jsme na tom byli v poločase špatně, tak jsme klukům nemohli vyčíst nasazení, ale to je na přehrání tak kvalitního soupeře málo. Do druhé půlky jsme šli beze změny v sestavě s tím, že si půjdeme pro kontaktní gól, abychom se dostali znovu do utkání. To se nám se povedlo, když centr Kučery skončil šťastně v brance. Následně jsme měli několik předfinálních situací, ale ani jednou z toho nebylo přímé ohrožení branky soupeře. Až dvě minuty před koncem se důrazem prosadil znovu Kučera. Zápas jsme si prohrát jistě nezasloužili, proto bod bereme, ale musíme se pro příště vyvarovat takových individuálních chyb, které nás stály v posledních dvou zápasech body.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

U14 | 6.k. MSŽD.: 1. SC Znojmo - Sparta Brno 5:2 (2:1)

Branky: 9. (pen.), 32. a 50. Žůrek, 55. Himal, 70. J. Ryška - 16. Horáček, 69. Piňos.

Sestava Znojma: M. Veselý - F. Nahodil, D. Prukner, Jan Vorlický, Čaněk, Štaffa, Baláž, Vasmanský, L. Drozd, Himal, J. Ryška (c), Křenecký, V. Nahodil, Kubík, Žůrek, Šabala, D. Železný.

Trenér Oldřich Helebrant: Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase, který jsme vyhráli 2:1, jsme nebyli na hřišti schopni plnit pokyny, které si říkáme a proto jsme soupeře dostali do hry. Nebyli jsme důrazní v osobních soubojích, nedostupovali jsme hráče s míčem a nebyli jsme ochotni pracovat v pohybu bez míče. Situace jsme řešili se spoustou zbytečných doteků a hru zpomalovali. poločas jsme pouze odchodili. V kabině jsme si o pauze některé věci vyříkali a podařilo se nám je přenést do druhé poloviny utkání, kdy jsme vše plnili na 100 procent. Byli jsme zodpovědní ve svých prostorech, hráli jsme první míče, hráli jsme v přechodové fázi jednoduše a rychle a byli důrazní a agresivní na soupeře s míčem, díky čemuž jsme byli druhou polovinu utkání jasně lepším týmem a byli po celych 40 minut naprosto dominantním týmem, což chceme! Musíme ale v tomto nasazení a aktivitě pracovat po celých 80 minut.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 1. SC ZNOJMO - mládež (@1scznojmomladez)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies