FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V deštivém počasí na Stovky!

V deštivém počasí na Stovky! Z N O J M O - Domácí remízou 1:1 v minulém zápase proti Baníku Ostrava B jsme přerušili sérii tří proher v řadě. Hned ve středu jedeme za dalším týmem severu Moravy, kterým je FK Frýdek-Místek. Jeho tradiční přezdívka Lipina je spojena se stadionem Stovky, který bude hostit náš duel od 17:30.

 
 
 

V tabulce oba týmy od sebe dělí jen pět bodů, klub z dvojměstí je na tom lépe a to i díky tomu, že sbírá v poslední době jen výhry a remízy a naposledy prohrál se suverénem MSFL už 9.dubna. I díky tomu v tabulce formy posledních 5 zápasů je náš soupeř na 4.místě, zatímco nám patří až 13.pozice. Pokud bychom ale počítali posledních 10 zápasů dělí nás jen dva body na 5. či 7.místě. A pokud bychom vzali v úvahu posledních 20 zápasů jsme na tom na 8.místě dokonce o dva body lépe jak soupeř na 9.pozici.

Oběma týmům se více daří na venkovních hřištích než na svých domácích a to ještě náš soupeř si vylepšil domácí bilanci právě až v posledních duelech. Nejlepším střelcem Severomoravanů je Marián Kovařík se 13 brankami (v posledních dvou zápasech se trefil hned 3x), zatímco u nás je to stále Tomáš Okleštěk s 15 trefami (naposledy dal ale branku před měsícem).

Na podzimní vzájemný zápas nemáme dobré vzpomínky. Byl to jediný zápas, který vedl z lavičky sportovní manažer Jakub Prokeš (také ve středu 8.září) a to především pro to, že jsme už vedli 2:0, v poločase ještě 2:1, ale ve druhé půli hosté otočili na konečných 3:2 pro jejich barvy. Oba výše zmiňovaní střelci se v tomto duelu také trefili - náš kapitán otevřel skóre, hostující kanonýr se postaral o snížení a vyrovnání.

Jak to bude vypadat tuto středu (kdy má několik hodin těsně před zápasem pršet) můžete vidět na vlastní oči na stadionu Stovky ve Frýdku-Místku od půl šesté vpodvečer nebo při textovém přenosu onlajny.cz či videopřenosu tvcom.cz - přímé odkazy v banneru na hlavní stránce našeho webu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies