FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Posílení kádru A-mužstva

Posílení kádru A-mužstva Z N O J M O - Dnes se našimi hráči stali další dva fotbalisté:

 
 
 

Prvním z nich je nám dobře známý útočník Petr Kirschner, který naposledy hrál v Rakousku a v létě s naším klubem absolvoval část přípravy před odchodem k jižním sousedům do SC Retz. Dříve hrával kromě našeho klubu například za Rosice.

Tím druhým je pak střední záložník Zdeněk Fládr, který přichází z SK Hanácká Slavia Kroměříž. Tento šestadvacetiletý hráč, který za předchozí klub dal dokonce i jednu branku v tomto ročníku MSFL hrával i za 1.SK Prostějov.

Oba hráči budou nachystáni zasáhnout už do nejbližšího zápasu v neděli dopoledne od 10:15 v Uničově. Naopak tento zápas si nebude moci zahrát Stefano Maveritt Contreras Céspedes, který byl v minulém kole přímo vyloučen za lehký faul na unikajícího hráče 1.FC Slovácko B. Náš čtyřiadvacetiletý hráč bude chybět jen v nejbližším zápase, do dalšího domácího duelu proti Jihlavě B už nastoupí. Na duel vás srdečně zveme a to v pátek 25.9. od 19:00 s bohatým programem (Neny, klubová hymna, atd.) a sníženým vstupným za 49 Kč!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies