FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zimní příprava začala, rovněž změna mezi funkcionáři klubu

Zimní příprava začala, rovněž změna mezi funkcionáři klubu Z N O J M O - Během zimní pauzy se nestala zatím žádná neočekávaná změna v hráčském kádru z podzimu, naopak mezi funkcionáři klubu už po 20.12.2019 nepracuje Michal Sobota. Jeho pracovní pozici vedení klubu velmi brzy obsadí, aktuálně probíhají jednání.

 
 
 

Dle informací majitele klubu pana Jiřího Tunky zůstal kádr hráčů A-týmu z podzimu pohromadě. Do přípravy zatím nenastoupili cizinci z několika důvodů: Artur Yanata má zápal plic, Lucas De Carvalho Serra se musel vrátit z hostování do FC Hlučín, Kathon Kenroy St.Hillaire je zatím bez víza a Oleksiy Cheredea by se měl vrátit zítra.

Klub chce kádr pro jarní boje posílit, do přípravy nastoupili zatím dva hráči pro zadní řady z Bosny a Hercegoviny a Chorvatska a rovněž jeden hráč ze Slovenska, všichni zatím na zkoušku.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies
×
Odehrané v 11:00 |
FC Zlínsko, spolek
1.SC Znojmo FK