FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nominace na Makarskou: Odjeli tři brankáři, vyrazili také matadoři. Neděle byla hektická

Nominace na Makarskou: Odjeli tři brankáři, vyrazili také matadoři. Neděle byla hektická Z N O J M O - V neděli ráno se znojemská výprava vydala na druhé chorvatské soustředění. Krátce po půl šesté jednadvacetičlenný tým odcestoval na Makarskou, kde si kromě nutných tréninkových dávek zahraje také dva přípravné zápasy se zahraničními soupeři.

 
 
 

Prvního soustředění se znojemští fotbalisté zúčastnili v Medulinu. V Chorvatsku sehráli čtyři duely v rámci Arena Cupu, v němž se dočkali jedné výhry nad OFK Titograd Podgoricou, když vítězství zajistil Jakub Teplý. V zápase o třetí místo však nestačili na polský Zagłębie Sosnowiec.

Na druhou zimní akci se znovu dostala kostra týmu okolo Antonína Bučka, Tomáše Cihláře, Matúše Lacka či Jana Mudry. Během následujících dní se trenéra Františka Šturmu budou snažit zaujmout tři hráči na zkoušku – obránce Filip Maksič a útočně ladění fotbalisté Šimon Šmehyl a Harmon Van-Dave. O zmíněném triu budeme podrobněji informovat během pondělního dne.

Úvodní den „soustředění“ byl ve znamení samotné cesty, hektické chvíle však hráči zvládli bez problémů a mohli se ubytovat na hotelu Medora Auri. Na půl sedmou byla naplánovaná večeře, mezi sedmou a osmou hodinou večerní měli fotbalisté možnost na regeneraci.

První trénink proběhne v pondělí od desíti hodin, o dalším průběhu soustředění vám budeme poskytovat informace.

Brankáři: Atanackovič, Buček, Koukal

Obránci: Avdič, Cihlář, Cukovič, Dramé, Cheredea, Helísek, Maksič

Záložníci: Beganović, Kokorovič, Kučera, Lacko Marciuš, Mudra, Štrombach

Útočníci: Kunca, Šmehyl, Teplý, Van Dave

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies