FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Umístění nás pořád trápí, sděluje před zimní přípravou Kalvoda. Tipsport lize přikládá váhu

Umístění nás pořád trápí, sděluje před zimní přípravou Kalvoda. Tipsport lize přikládá váhu Z N O J M O - Poprvé v novém roce se pro klubový web rozpovídal Leoš Kalvoda. Zkušený kouč znojemského výběru před dvouměsíční zimní přípravou, která začala ve čtvrtek ve dvě hodiny odpoledne, se krátce ještě pozastavil nad nevydařeným podzimem, promluvil o trénincích či nezapomněl na lednovou Tipsport ligu.

 
 
 

Ve čtvrtek poprvé v zimní části sezóny zasedl do své kanceláře, odkud již vymýšlel plány na nadcházející jaro. Leoš Kalvoda si přesto v nabitém dni udělal čas, aby během odpověděl:

na svátky a skutečnost, jak ho během volna trápilo znojemské postavení v tabulce…
Svátky proběhly jako každý rok. Umístění nás pořád trápí. Jsme tam, kde jsme, a během jara budeme chtít všechno zlepšit.

na čem bude během zimy potřeba zapracovat…
Přípravu máme dva měsíce, takže budeme pracovat na všem. Ať už je to obranná fáze, útočná fáze, kondice, prostě všechno.

na tréninkové procesy v zimní přípravě…
Budeme jezdit do Tasovic. Jak nám řekl pan majitel, tak tam nyní mají volné hřiště. Hrajeme také Tipsport ligu a sedmnáctého ledna odjíždíme na soustředění. (více informací poskytneme během pátečního dne – pozn. red.) Poté se vrátíme do Znojma, v trénincích trochu zvolníme. Následně by ještě mělo proběhnout jedno soustředění.

na motivaci v Tipsport lize, kde se vítěz dostane na soustředění na Maltu…
Budeme hrát naplno. Objeví se tam však kvalitní soupeři, ke všemu ve skupinách rozhodne také skóre.

na návrat Jana Ambrozka do SK Sigmy Olomouc a zapojení Dana Odehnala do přípravy…
Jan Ambrozek byl hráč na hostování. My však chceme jít cestou, že budeme prosazovat kmenové fotbalisty. Bohužel je to tak. Dan Odehnal se do přípravy určitě nevrátí.

na hráče z U-19 a jejich případné zkoušení v A-týmu…
Myslím si, že žádní hráči z U-19 nepřijdou, jelikož nás je v současné chvíli hodně.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies