FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Už se to blíží! České reprezentantky vyzvou ve Znojmě Island! Přijďte je podpořit!

Už se to blíží! České reprezentantky vyzvou ve Znojmě Island! Přijďte je podpořit! Z n o j m o - Na jihu Moravy se rýsuje v úterý bitva jako řemen. Kvalifikační skupina na MS 2019 ve fotbale žen s označením pět, v níž je i Česká fotbalová reprezentace, je totiž pořádně zamotaná a napínavá. A z tohoto pohledu bude zajímavý i duel s Islandem, které překvapil výhrou nad favoritem skupiny - Německem.

 
 
 

Svěřenkyně trenéra Karla Rady si vedou v kvalifikační velice zdatně. Na svém kontě mají po třech utkáních šest bodů, jedinou prohru si připsaly ve smolném utkání s Německem. Favorit je ale momentálně až za českým týmem, překvapivě totiž podlehl Islandu. Všechny tři týmy tak mají svorně šest bodů, Islanďanky však o zápas méně.

Ve Znojmě to tedy bude pro naše reprezentantky v mnohém klíčové souboj, v případě výhry si mohou vytvořit solidní pozici v boji nejen o barážové druhé místo. Mohou se ale pokusit ovládnout i celou skupinu a vybojovat přímý postup, což byl byl ohromný úspěch. Češky jsou navíc v dobré pohodě, v pátek zvítězily nad Slovinkami vysoko 4:0.

Vstupenky na utkání budou v prodeji před zápasem na pokladně. Vstupné je jednotné - 50 Kč. Organizovaná mládež má vstup zdarma. Upozorňujeme, že na utkání nejsou platné permanentní vstupenky 1.SC Znojmo, jakožto i rezervace míst pro permanentkáře na hlavní tribuně.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies