FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tonda Růsek v reprezentaci zářil, vítězná asistence proti Anglii, gól Řecku

Tonda Růsek v reprezentaci zářil, vítězná asistence proti Anglii, gól Řecku Z n o j m o - Dva přátelské zápasy České fotbalové reprezentace do 19 let s Anglii a Řeckem se skvěle vydařily znojemskému útočníkovi Tondovi Růskovi. Ve Znojmě nejprve proti Anglii přihrál na vítězný gól, v dalším zápase v Jaslovských Bohunicích se trefil do sítě Řecka při remíze 1:1.

 
 
 

Osmnáctiletý útočník Antonín Růsek patřil v utkáních s Anglií a Řeckem k nejvýraznějším postavám českého týmu. V obou zápasech nastoupil v základní sestavě a důvěru splatil trenéru Kozlovi vrchovatě, o čemž svědčí bilance asistence a vstřeleného gólu. My pochopitelně věříme, že si Tonda dobrou pohodu a formu z reprezentace přenese i do Fortuna národní ligy.

ČR U19 - ANGLIE U19 1:0 (0:0)

Branky: 60. Pfeifer (Růsek)

Sestava ČR: Bačkovský - Kadar, Neuer, Mareš, Dudl- Sedláček (80. Sláma), Sadílek - Pfeifer (67. Majka), Růsek (88. Heidenreich), Fortelný (67. Šípek) - Graiciar (80. Žitný)

ČR U19 – Řecko U19 1:1 (1:0)

Branky: 41. Růsek (Vais) - 82. Douvikas

Sestava ČR: Gröger -Schneider, Heidenreich, Mareš (46. Král) Dudl (70. Kadar) - Sadílek (46. Sláma)- Šípek, Vais, Žitný (68. Sedláček), Majka (79. Pfeifer) - Růsek (68. Fortelný)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies