FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bylo to celkem v poklidu, usmíval se nad novou rolí stopera Lukáš Motal

Bylo to celkem v poklidu, usmíval se nad novou rolí stopera Lukáš Motal Z n o j m o - Poprvé na jaře se Lukáš Motal objevil v základní sestavě, ovšem nýbrž na své obvyklé pozici defenzivního záložníka, ale na postu stopera. A záskok za vykartované a zraněné hráče se mu povedl bravurně. Společně s Radkem Mezlíkem odehráli utkání proti Táborsku ve velkém stylu a notně přispěli k výhře 3:0.

 
 
 

Monti, pro tebe neobvyklá pozice stopera, jak se ti hrálo?
Musím říct, že na stoperu jsem nastoupil po delší době. Hrál jsem tam jen párkrát ve třetí lize. Hrálo se mi v klidu, vyhráli jsme 3:0 a zase tolik práce jsme v obraně neměli.

Důležitým okamžikem bylo přežití úvodní šance Táborska, pak už jsme měli utkání ve své moci?
Podržel nás gólman, to je pravda, borec nám tam utekl a Štěpa (Martin Štěpanovský pozn. red.) to výborně chytl, byl to důležitý moment. Pro nás je vždy dobré, když dáme první gól, uklidníme se.

Štěpa musel kvůli zranění už v první půli střídat, to asi není příjemné ani pro obranu?
To není, ale do brány šel Dolík (Jiří Doleček pozn. red.), na kterého jsme také zvyklí, takže to nebyl žádný problém. Oba dva gólmani v podstatě vychytali nulu. (s úsměvem)

Ke konci utkání už sis dovolil i pár parádiček...
Bylo to stále 2:0, nebylo to nic riskantního. Na stoperovi mám hru celou před sebou, tak to vidím. Dvakrát jsem si obhodil útočníka, který vyrážel proti mě.

Utkání si odehrál skvěle, ale trochu mi od tebe chyběl gól. Na podzim jsi to tam sázel...
Já si to nechávám na další zápasy, až to bude potřeba. (smích)

Teď už zase trochu vážněji, příští týden nás čeká hodně nabitý program...
Hrajeme v úterý v Třinci, pak v sobotu doma proti Žižkovu. Jsou to nepříjemní soupeři. Myslím, že až na výpadek ve Vítkovicích hrajeme taky solidně, takže si to s nimi rozdáme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies