FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bude to více otevřený zápas než proti Prostějovu a Vítkovicím, míní před Táborskem trenér Kučera

Bude to více otevřený zápas než proti Prostějovu a Vítkovicím, míní před Táborskem trenér Kučera Z n o j m o - V předchozích dvou utkáních proti Prostějovu a Vítkovicím jsme byli v situaci, kdy jsem museli dobývat. Zápas proti Táborsku by dle trenéra Radima Kučera mohl přinést změnu. Soupeř z jihu Čech se stejně jako my kloní spíše k ofenzivnějšímu stylu a na jaře navíc disponuje velice solidní formou.

 
 
 

V minulých dvou utkáních jsme museli dobývat, což nám příliš nesvědčilo. S Táborskem by to mohl být jiný zápas...
Táborsko se stejně jako my snaží hrát ofenzivní fotbal, mohla by to být pro diváky zajímavá podívaná. Soupeř se nachází v klidném středu tabulky, není pod takovým tlakem, může hrát uvolněně. Asi nelze úplně čekat, že bude soupeř tolik spoléhat na obranu jako Prostějov a Vítkovice.


22.k. FNL
Pátek
14. dubna
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

FC MAS TÁBORSKO

STADION HORNÍ PARK

Co říkáte na formu našeho pátečního soupeře?
Táborsko disponuje na jaře dobrou formou, o čemž svědčí i výsledky, z pěti utkání dokázalo získat deset bodů. Pro nás musí být varování především výhra 3:1 ve Frýdku-Místku. Bez povšimnutí nemůžeme nechat ani to, že porazilo Sigmu Olomouc.

Jak je pro vás Táborsko čitelné? Kádr se v zimě podstatně změnil včetně trenéra...
Pro trenéra je to vždy složitější, ale je to samozřejmě lepší, než kdybychom hráli proti Táborsku hned v prvním jarním kole. Takhle už je za námi pět utkání a lze už něco usuzovat. Nějaký plán pochopitelně máme, ale ten si necháme pro sebe. (s úsměvem) Co se týče kádru, některé tradiční opory zůstaly - Džafić, Javorek, Toma. Do kádru dobře zapadl Matej Mršić. I podle dosavadních výsledků vypadá, že v Táborsku dokázali kádr dobře doplnit.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies