FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ofenzivní tygr se probudil. Starší dorost nasázel Slovácku pět branek!

Ofenzivní tygr se probudil. Starší dorost nasázel Slovácku pět branek! Z n o j m o - Staršímu dorostu se premiéra ve Chvalovicích vydařila. Dva jarní zápasy jsme čekali na gól, proti Slovácku se stavidla otevřela. Soupeři jsme jich nastříleli rovných pět. Všechny branky jsme vtěsnali do první půle, hattrickem se blýskl Radoslav Novák. Po výhře 5:1 jsme si připsali další cenné body do tabulky a na jaře zůstáváme neporaženi.

 
 
17. (Chvalovice), sobota 1.4.2017
1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko (Uherské Hradiště)  5:1  (5:1)
Branky: 17., 19. a 23. Novák, 30. Moravec, 31. V. Švarc - 19. Furmánek
ŽK: 29. Koukal, 32. Moravec - 32. Furmánek
Rozhodčí: Kadlec - Procházka, Fousek
1.SC Znojmo FK: Koukal - Bartok (76. Illek), Moravec, Švejkar (c), Pacula (70. Šmíd), Rapouch, Novák (62. Švejda), Garčic, Malár, Koch, V. Švarc (60. Martinek)
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště): Horáček - Berčík, Liška (c), Pavlíček, Gavenda, Jakubowicz, Bumbalík, Vlček, Hrabina (60. Nguntai), Furmánek, Žák
Počet diváků: 81

Komentář k zápasu

Sobotní dopoledne připravilo aktérům utkání krásné, ale velmi větrné počasí. Výrazně lépe se s ním popasovali naši mladíci. V úvod se málem ve vápně protlačil k hlavičce Radoslav Novák, chybělo mu jen pár centimetrů, aby zakončil do prázdné brány, následně pak v samostatném úniku přestřelil bránu. Jeho chvíle ale měly ještě přijít a přišly rychle. V 17. minutě dostal dobrý pas za obranu a tentokrát už zakončil naprosto precizně. Nasadil gólmanovi jesle.

O pouhé dvě minuty později se mohl znojemský útočník radovat znovu, když v pokutovém území využil liknavosti a nedůrazu hostující obrany a z bezprostřední blízkosti přidal druhý gól. Slovácko ale dokázalo rychle zareagovat. Centr z pravého křídla uklidil pohodlně do brány Patrik Furmánek. I přesto však tato trefa našeho soupeře do hry nedostala. Po Kochově standardce totiž úřadoval opět Radoslav Novák a za pouhých sedm minut dokonal hattrick.

Ofenzivní krasojízda v našem podání pokračovala i nadále. Ještě předtím ale přišel jeden z důležitých okamžiků utkání. Hosté zahrávali ve 29. minutě nepřímý kop, nejprve z něj skórovali, ale vše nebylo v pořádku a rozhodčí nechal celou situaci opakovat. V druhém případě šel míč naštěstí nad. Krátce nato poslal na druhé straně pas do pokutového území Garčic. Slovácko nedokázalo míč odvrátit a ve skluzu dopravil loptu do brány Milan Moravec. Povedený první poločas uzavřel Vojta Švarc, který využil nabídky opět Garčice a tváří v tvář gólmanovi nezaváhal.

Pokud byl první poločas na branky velmi bohatý, ten druhý nenabídl ani jednu trefu. S pohodlným náskokem v zádech jsme již tolik soupeři nezatápěli, hru ztěžoval i zmíněný silný vítr. Ani hosté si nedokázali vypracovat nějaký větší tlak či více šancí. Koukal musel řešit jen jeden svízelný okamžik, blýskl se však proti Pavlíčkovi dobrým zákrokem. Skóre se nepohnulo ani po střele Moravce, s kterou si gólman také Horáček poradil.

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): Slovácko sice přijelo v okleštěné sestavě, nicméně pořád je to ligové mužstvo a vítězství si ceníme. Největší radost mi udělalo, že jsme se poprvé na jaře dokázali střelecky prosadit. První půle se nám vydařila, ve druhé už kluci možná pod dojmem vysokého vedení ubrali plyn a to je škoda.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies