FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pepa Hnaníček dosáhl sta startů v první lize. Gratulujeme!

Pepa Hnaníček dosáhl sta startů v první lize. Gratulujeme! Z n o j m o - Krásného milníku se hned v prvním jarním utkání dočkal Pepa Hnaníček. Fotbalista, který se do velkého fotbalu dostal právě v dresu 1.SC, si připsal 20. února stý start v první lize. Běžela 89. minuta utkání Liberec - Zlín, když Pepa zasáhl jako střídající hráč ve zlínském dresu do děje zápasu. Právě těchto několik desítek vteřin mu stačilo, aby svůj počet ligových startů pěkně zaokrouhlil. Gratulujeme!

 
 
 

Mohlo to být s rodákem ze Štítné v první lize úplně jinak, v roce 2013 byl totiž Josef Hnaníček na testech v Baníku Ostrava na žádost tehdejšího bouřliváka Martina Pulpita. Pepa se však vrátil do Znojma a vybojoval s ním historický postup mezi prvoligovou elitu. Tady se načal jeho příběh sta prvoligových startů. Fotbalový universál patřil k lídrům a odehrál 28 utkání, z nich v části nastupoval i jako kapitán. Poctivý pracant si udělal jméno a nebylo tedy divu, že po našem sestupu v první lize zůstal. Sáhla po něm Příbram, kde přidal dalších 57 startů. Po dvou letech se však stěhoval, řekněme takřka na rodnou hroudu - do Zlína. A i zde je velmi vytížený a dalo by se říct takřka nepostradatelný. Ve 30 letech navíc může Pepa svoji ligovou bilanci ještě rozšířit.

Pepa Hnaníček je prvním hráčem z prvoligové znojemské éry, kterému se později podařilo dosáhnout mety sta startů v nejvyšší soutěži. Nejblíže stovce je aktuálně brankář Jablonce Vlasta Hrubý - 90 startů. Ve statistikách ale registrujeme ale ještě další tři stovkaře, kteří mají alespoň jeden start za Znojmo v první lize a zároveň dosáhli více než sta startů. Dosáhli jich ale ještě dříve než nastoupili v elitní soutěži za 1.SC. Jedná se o Martina Hudce - 146 startů (5 za Znojmo), Marka Heinze - 152 startů (8 ta za Znojmo). Suverénně nejplodnější statistiku má pak brankář Petr Drobisz - 289 startů (3 za Znojmo)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies